Deze prachtige en veel geboekte aanbieding is geldig tot 29 maart. Boek nu je korte vakantie naar Vlieland. 1 of meer nachten Hotel Zeezicht inclusief fietshuur en snack.

Afhankelijk welke optie je boekt kun je ook gaan voor een optie waarin een driegangen diner inclusief is. Tijdens deze korte vakantie verblijft je in Hotel Zeezicht, op slechts 2 minuten lopen vanaf de boot. Het hotel beschikt over21 comfortabele kamers, waarvan 12 de classificatie premium hebben. Alle kamers bieden meer dan voldoende comfort en zijn van alle gemakken voorzien. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht. Er zijn zelfs kamers die uitzicht bieden over de Waddenzee.

Klik hier om je korte vakantie naar Vlieland te boeken.

Hotel Zeezicht is de ideale uitvals basis om Vlieland te ontdekken. Bij deze aanbieding is de huur van fietsen inbegrepen, je kunt dus alle hoeken van Vieland bezoeken. Vlieland is een waddeneiland waar je niet met de auto mag rijden. Dus een ideale omgeving voor mensen die echt voor de rust gaan.

Eén van de uitjes die je kunt ondernemen is het maken van een zeehondentocht. Met snelle en zeewaardige speedboten ga je richting zandplaten waar de zeehonden liggen te zonnen. Je kunt nu zelf ervaren hoe nieuwsgierig de zeehonden zijn. Ze komen vaak erg dicht bij je boot.

Een ander leuke mogelijkheid is eiland hoppen. Vanaf Vlieland kun je naar alle Nederlandse waddeneilanden hoppen. Meestal bestaat dat de mogelijkheid dat je je eigen fiets kunt meenemen.

En Vlieland zou natuurlijk geen waddeneiland zijn als je er niet zou kunnen wadlopen. Er zijn meerder organisaties waar je je kunt melden om te gaan wadlopen en een gewenste route kunt kiezen. Op eigen houtje gaan wadlopen wordt absoluut afgeraden.

Het oudste pand van Vlieland staat aan de Dorpsstraat 99 en stamt uit 1575. In dit pand is het Museum Tromp Huys gevestigd.

Vanaf de 18 meter hoge vuurtoren heb je een prachtig uitzicht over Vlieland, de Waddenzee en de Noordzee. 18 meter lijkt niet veel, maar de vuurtoren is op een hoge duin van 42 meter hoog gebouwd. De vuurtoren is het gehel jaar door te beklimmen.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

ma 20 augustus t/m vr 29 maart 2019

Openingstijden

Inchecken van 13.00 - 22.00 uur
Uitchecken tot 10.00 uur

Prijs

V.a. €49,=
Van €134,= voor v.a. €49,=

Locatie

Hotel Zeezicht
Havenweg 1
8899 BB Vlieland






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com