Veel geboekt! Boek nu een trending dagje uit: Skûtsje zeilen met een heuse echte Skûtsje van de Bruine Vloot inclusief een fietstocht voor maar €9,99.

Beleef deze unieke ervaring en bekijk Friesland vanaf het water op een echt Skûtsje. Je heerlijk door de wind laten voort bewegen op het water en alleen het geklapper van de zeilen en het ruisen van de wind horen. Alle tijd om (water) vogels te spotten en het prachtige en authentieke landschap van de provincie Friesland aan je voorbij te laten glijden.

Je wordt gastvrij ontvangen in de plaats Heeg, bij de plaatselijke Stayokay, met koffie en Friese koek. Hierop volgt een uitleg over het schip, het zeilen en de te volgen tocht. Daarna kiezen we het ruime sop op het skûtsje Aleida Hendrika.

Natuurlijk ben je afhankelijk van de wind op een skûtsje en die gebruiken we ook zoveel mogelijk. Maar af en toe zijn de omstandigheden dusdanig, bijvoorbeeld in bepaalde dorpen waar we doorheen varen, dat we even op de motor moeten varen in plaats van gebruik te maken van de zeilen. Tijdens de tocht met het skûtsje kun je lekker achterover leunen en heerlijk relaxen. Maar als je het leuk vind kun je ook aktief mee helpen met het zeilen. De zeiltocht zal ongeveer zo’n 2,5 uur in beslag nemen.

In het dorp Balk, waar we omstreeks 13.00 uur arriveren, ga je van boord. Hier kun je deelnemen aan een fietstocht.  Aan de hand van een kaart fiets je een route langs de meren en door de bossen van Gaasterland, terug naar Heeg.

Doe je deze dag liever andersom, dus eerst fietsen naar Balk en terugvaren naar Heeg, is dat ook mogelijk.

Ook bestaat de mogelijkheid om je arrangement uit te breiden met bijvoorbeeld een barbecue. Meerder opties zijn mogelijk en bespreekbaar.

Klik hier om je dagje uit op een skûtsje met de Bruine Vloot te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 25 juli t/m ma 1 oktober 2018

Openingstijden

Op maandag gesloten.

Prijs

€9,99
Van €21,50 voor €9,99

Locatie

Bij StayOkay
It Eilan 65
8621 CT Heeg






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com