Ga er eens helemaal tussenuit en krijg het gevoel dat je echt even helemaal weg bent geweest uit de stress van de dagelijks sleur.

Kom naar Ameland en ervaar zelf die heerlijk rust en kalmte die als een warme deken om je heen slaat als je aan land stapt op de kust van Ameland.

Ameland is een perfecte omgeving voor langere of kortere fiets- of wandeltochten. Of om je hoofd leeg te maken met een lekkere strandwandeling.

Op school leerden we al de ezelsbrug TVTAS. Ameland is dus het vierde eiland vanuit het westen oftewel Den Helder gerekend. Ameland behoort tot de provincie Friesland.

Ameland is ook als het weer wat minder is prima te bezoeken en ideaal om dingen te ondernemen. Zit er in jou een echte jutter verscholen? Of hou je meer van de stilte de rust en de ontspanning van het zeevissen. Ook een boottrip over het wad is een ontspannende bezigheid. Met de begeleiding van een ervaren en ter zake kundige gids, kun je ook nog eens je kennis van alles wat er op het wad leeft vergroten. Of kom vogels spotten. Kortom heerlijk genieten van wat de natuur je biedt.

Maar ook de watersporters kunnen hun hart ophalen. Ameland is bij de kite- of golfsurfers erg populair. Als je nog nooit gesurft hebt kun je surf lessen volgen. Deze zijn er voor zowel de beginners als gevorderden. Ook kun je er branding kanoen en zwemmen. Als gecertificeerd duiker kun je ook kennis maken met de onderwater wereld van Ameland en haar omgeving.

Deze aanbieding geldt voor een verblijf in het 4 sterren hotel Nobel in Ballum. Wandel door de pittoreske straatjes van Ballum en voel je warm welkom bij het gezellig ingerichte hotel met 19 modern ingerichte en van alle gemakken voorziene kamers.

Klik hier om je Korte Vakantie te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 27 mei t/m ma 1 oktober 2018

Prijs

V.a. €69,=
Van €120,= voor v.a. €69,=

Locatie

Hotel Nobel
Gerrit Kosterweg 16
9162 EN Ballum

Contact

0519 554157






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com