Dagje Disneyland Parijs met de bus

Wilt een dag met vrienden, familie of collega’s naar Disneyland Paris?
Het arrangement bestaat uit een busreis en toegangskaartje voor één van de parken naar keuze.

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:
U wordt op de door u gekozen opstapplaats opgehaald en via Breda rijden we naar Disneyland® Paris, waar we ’s ochtends vroeg aankomen.
In de bus krijgt u van de chauffeur de toegangskaartjes. U kunt zelf kiezen welk park u vandaag wilt bezoeken. We blijven in Disneyland Paris tot sluitingstijd van het Disneyland Park. U verblijft ongeveer 10 uur in Disneyland Paris.

25e verjaardag
Het Disneyland® Park straalt meer dan ooit tijdens haar schitterende 25e verjaardag! Met nieuwe attracties en shows wordt het een unieke en onvergetelijke belevenis waar je nog jarenlang met stralende ogen aan terugdenkt.
Disneyland Paris bestaat uit twee Disney parken en Disney Village®. Je vindt hier meer dan 50 attracties, shows en parades. En niet te vergeten de vele winkels en restaurants!

Disneyland Park
Het Disneyland® Park is een Magisch koninkrijk en elk moment is speciaal met geweldige attracties, shows en parades. Het park bestaat uit vijf betoverende landen met een mix van sprookjesachtige charme, futuristische avonturen en technische hoogstandjes.

Walt Disney Studios® Park
“Lights! Camera! Magic”. Stap in de fantastische wereld van film, televisie, animatie en entertainment! In 4 verschillende productie zones ontrafel je de geheimen van de glamourwereld en beleef je adembenemende avonturen.

(Disney Turkije)

Disney Village®
De hele dag, ook ’s avonds wanneer de parken sluiten, gaat het feest gewoon verder langs een boulevard vol adembenemende actie, opwindend entertainment en Disney specialiteiten. Met restaurants voor groot en klein is Disney Village dé plaats om te shoppen, te dansen, te eten en te genieten van live entertainment.

Klik hier om een geweldige dag in Disney Parijs door te brengen.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkPrijs

V.a. €89,= p.p.p.a.

Locatie

Parijs


Booking.com