Een wereld vol magie!

Altijd al eens een bezoek hebben  willen brengen aan Disneyland Parijs, maar je ziet op tegen lange wachtrijen? Grijp hier je kans met deze voordelige entree tickets via dagjeuitpagina.nl. Entree tickets kosten €74,= inclusief skip the line, wat inhoud dat je niet hoeft te wachten bij de kassa! Met deze entree tickets loop je zo langs de wachtende rijen en glip je zo het park binnen en kun je uitgebreid genieten van circa 50 top attracties.

Klik hier om je entree ticket voor Disneyland Parijs te bestellen.

Disneyland Parijs:

Het attractiebezoek van je dromen. Breng een bezoek aan het park en ontmoet al je Walt Disney vriendjes, zoals de mensenvriend Mickey Mouse en de altijd mopperende Donald Duck. Disneyland Parijs is super geschikt voor alle leeftijden. Hier kunnen de thrill seekers genieten van bloedstollende achtbanen en de allerkleinsten op de foto met hun favoriete Disney held. En voor de hele familie zijn er de spectaculaire optochten, live entertainment en de alom bekende vuurwerk shows, ter afsluiting van alweer een feestdag in het themapark waar dromen werkelijkheid worden.

Marvel Superhelden Seizoen:

Dit jaar wordt het Marvel Superhelden Seizoen gehouden van 23 maart tot en met 16 juni 2019. Hier kun je anderen laten zien wat je dans moves waren in de 70-er en 80-er jaren, je krachten bundelen met Star-Lord en Gamora, de Avengers bekijken met Thor en Black Widow en het gevecht aangaan met Loki, de kwaadaardige prins van Asgard. Ook kun je Spider Man en Captain Marvel ontmoeten en behoort het maken van een selfie met een van je helden tot de mogelijkheden. Of laat jezelf omtoveren tot je favoriete superheld.

Walt Disney Studios:

In het Walt Disney Studios Park kun je genieten van animatie films zoals de Ratatouille darkride en Toys Soldiers Parachute Drop. In The Backlot en de Productie Courtyard kun je meer te weten komen over de wereld van de cinema. Diverse attracties en shows vertellen je meer over deze wonderbaarlijke wereld.

Deze aanbieding is inclusief:

  • een skip the line entree ticket bij de kassa, dus niet bij de attracties.
  • entree ticket voor 1 park, Disneyland Parijs of Walt Disney Studios
  • entree ticket voor 2 parken, Disneyland Parijd en Walt Disney Studios
  • snelle toegang tot een aantal attarcties (inclusief de mogelijkheid om een tijdslot te boeken)

Klik hier om je entree ticket voor Disneyland Parijs te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 4 augustus t/m di 3 september 2019

Openingstijden

Disney Park:
maandag tot en met vrijdag 10.00 - 19.00 uur
zaterdag en zondag 10.00 - 22.00

Walt Disney Studios:
maandag tot en met vrijdag 10.00 - 18.00 uur
zaterdag en zondag 10.00 - 19.00 uur

Prijzen

€74,=

Locatie

Disneyland Parijs
Disneyland Parijs
77700 Parijs
Meer informatie / boeken


Booking.com
Het Laatste Tafeltje