Een wereld vol magie!


Goedkope losse Tickets Disneyland Parijs; Heb je ook al heel lang de wens om ooit eens een bezoek te willen brengen aan Disneyland Parijs? Maar je ziet onder andere op tegen lange wachtrijen? Grijp hier je kans met deze voordelige aanbieding. Entree tickets voor Disneyland Parijs bestel je nu via DagjeuitPagina.nl. Deze tickets kosten hier vanaf 56,00 inclusief skip the line, wat inhoud dat je niet hoeft te wachten bij de kassa! Met deze entree tickets loop je zo langs de wachtende rijen en glip je zo het park binnen en kun je uitgebreid genieten van circa 50 top attracties.

Klik ook hier om je entree ticket voor Disneyland Parijs te bestellen.

Goedkope losse Tickets Disneyland Parijs:

Het attractiebezoek van je dromen. Breng een bezoek aan het park en ontmoet al je Walt Disney vriendjes, zoals de mensenvriend Mickey Mouse en de altijd mopperende Donald Duck. Disneyland Parijs is super geschikt voor alle leeftijden. Hier kunnen de thrill seekers genieten van bloedstollende achtbanen en de allerkleinsten op de foto met hun favoriete Disney held. En voor de hele familie zijn er de spectaculaire optochten, live entertainment en de alom bekende vuurwerk shows, ter afsluiting van alweer een feestdag in het themapark waar dromen werkelijkheid worden.

goedkope losse tickets disneyland parijs skip the line

Marvel Superhelden Seizoen:

Dit jaar wordt het Marvel Superhelden Seizoen gehouden van 28 maart tot en met 7 juni 2020. Hier kun je anderen laten zien wat je dans moves waren in de 70-er en 80-er jaren, je krachten bundelen met Star-Lord en Gamora, de Avengers bekijken met Thor en Black Widow en het gevecht aangaan met Loki, de kwaadaardige prins van Asgard. Ook kun je Spider Man en Captain Marvel ontmoeten en behoort het maken van een selfie met een van je helden tot de mogelijkheden. Of laat jezelf omtoveren tot je favoriete superheld.

Walt Disney Studios:

In het Walt Disney Studios Park kun je genieten van animatie films zoals de Ratatouille darkride en Toys Soldiers Parachute Drop. In The Backlot en de Productie Courtyard kun je meer te weten komen over de wereld van de cinema. Diverse attracties en shows vertellen je bijvoorbeeld meer over deze wonderbaarlijke wereld.

Interessante exposities in 2020:

  • Frozen Celebration op 3 mei 2020
  • Legends of the Force op 15 mrt. 2020

Goed om te weten:

De tickets die je hier kunt bestellen zijn “skip the line”. Dat wil zeggen dat je niet hoeft te wachten bij de kassa’s. Dat geldt dus niet bij de attracties. Kijk anders maar eens naar de overige upgrade mogelijkheden.

Klik ook hier om je entree ticket voor Disneyland Parijs te bestellen.

Hoe kom ik er?

Wil je wel graag gebruik maken van bovenstaande aanbieding, maar je zit nog te dubben hoe je er gaat komen? Twijfel niet meer. Denk ook eens out of the car en in de bus. Je kunt nu makkelijk en eenvoudig met de bus. Dagelijks wordt er gependeld tussen Nederland en Parijs met een luxe touringcar die bij de meeste hotels bij Disneyland Parijs stopt.

Klik hier om je vervoer per luxe touringcar naar Disneyland Parijs vanaf 85,00 te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze site keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Phantasialand in Brühl, Duitsland en Holydaypark in Hassloch, Duitsland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 29 februari t/m do 31 december 2020

Openingstijden

Disney Park:
maandag tot en met vrijdag 10.00 - 19.00 uur
zaterdag en zondag 10.00 - 22.00

Walt Disney Studios:
maandag tot en met vrijdag 10.00 - 18.00 uur
zaterdag en zondag 10.00 - 19.00 uur

Prijs

Vanaf 56,00
Vanaf 56,00

Locatie

Disneyland Parijs
Disneyland Parijs
77700 Parijs
Meer informatie / boeken


Booking.com