Boek hier je tickets voor Disneyland Parijs en  kom heerlijk genieten of lekker griezelen v.a. €99,=

Je boekt je tickets inclusief “skip the line” wat inhoud dat je niet achteraan hoeft te sluiten bij de ellenlange wachtrijen voor de kassa’s. En deze tickets zijn ook nog eens goedkoper dan aan de kassa!

Bekijk het onderstaande filmpje voor een impressie van hetgeen je tijdens de Halloween periode van 1 oktober tot en met 4 november wordt aangeboden.

Klik hier om je tickets voor Disneyland Parijs (skip the line) te boeken.

Ben jij ook een enorme fan van de Walt Disney personages en hou je ook van griezelen? Dan ben je in Disneyland Parijs tijdens de Halloween op het juiste adres. Lekker geniet van alles wat met Walt Disney te maken heeft en tevens lekker griezelen! Wie wil dat nou niet?

Kom bijvoorbeeld tijdens de herfstvakantie naar het wereldberoemde attractiepark en maak kennis met je favoriete Disney figuren en beleef super spannende avonturen met meer dan 50 top attracties! Disneyland heeft vermaak en attracties voor elke leeftijd en voor elk wat wils. Bloedstollende attracties met een mega hoog adrenalinegehalte tot zachtaardige avonturen voor de kleintjes.

Beleef het allemaal mee; de wereld van prachtige dromen, spectaculaire vuurwerkshows, grootse optochten, live shows en herinneringen om nooit meer te vergeten. Dat alles in een schitterende ambiance.

Hou je niet van griezelen, dan kom je toch gewoon  buiten de Halloween periode om. Kom bijvoorbeeld tijdens Disney’s betoverende kerst met Mickey’s vrolijke kerstfeest van 10 november 2018 tot en met 6 januari 2019. Het hele attractiepark is dan omgetoverd tot een waar kerst paradijs. Ook worden er dan speciale kerstshows opgevoerd en staat de Disney Parade ook helemaal in het teken van het kerstfeest. Oh ja, natuurlijk mag en zal de kerstman niet ontbreken bij dit feest.

Of kom naar het Festival van Prinsessen en Piraten van 19 januari tot en met 17 maart 2019.

Klik hier om je tickets voor Disneyland Parijs te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 18 oktober t/m zo 6 januari 2019

Prijzen

V.a. €99,=

Locatie

Disneyland Parijs
Disneyland Paris
77700 Parijs


Booking.com
Het Laatste Tafeltje