24% Korting!

Eddie de Clown en al zijn bizarre persoonlijkheden heet, of is het beter te zeggen “heten” ? je van harte welkom op de Halloween Fright Nights in Walibi Holland……………. Entree tickets kun je nu met een aantrekkelijke korting tot wel 27% bestellen via Dagjeuitpagina.nl van €39,50 voor slechts €30,=.

Klik hier om je entree tickets voor de Halloween Fright Nights in Walibi Holland te bestellen.

Halloween Fright Nights:

Durf jij het aan om op bezoek te gaan bij Eddie de Clown en zijn vele verknipte persoonlijkheden? Kom maar eens een avondje gezellig langs en beleef bloedstollende, angstaanjagende en scary avonturen! Er zijn 4 scare zones waarin je heerlijk kunt griezelen, gruwen en bibberen van het Festival of Freaks. Eddie en alle verknipte persoonlijkheden in zijn hoofd wachten tijdens de nacht der nachten met smart speciaal op jouw komst…………….. Wellicht een overbodige vraag, maar ehhhhh kun je gemist worden? Leuk feestje hoor die Halloween Fright Nights.

Lekker griezelen en gruwen tijdens de Halloween Fright Nights.

Wat kun je verwachten:

Een gespannen avondje op bezoek bij Eddie de Clown, die samen met al zijn verknipte persoonlijkheden en vele andere griezels, monsters, psychopaten, freaks en andere engerds met smart naar jouw komst uitzien. Leef je uit in 4 gruwelijke Haunted Houses, 2 intense Experiences en 8 bloedstollende Scare Zones…………….

Creaps genoeg tijdens de Halloween Fright Nights.

Haunted Hause:

Een haunted house is een interactief doorloop spookhuis waar acteurs je verassen met hun bloedstollende en angstaanjagende toneelspel en je werkelijk de stuipen op het lijf jagen! Beschik jij over stalen zenuwen?

NB1: Tickets voor Haunted Houses zijn niet bij deze entree tickets inbegrepen. Tickets voor het haunted house zijn te bestellen op walibi.nl/frightnights. Bestel wel eerst je korting tickets voor de fright night zodat je zeker bent dat de datum op het ticket voor het haunted house ook matcht met het ticket voor de fright night.

NB2: Het is niet toegestaan om zelf geschminkt of verkleed het park te betreden.

Veel monsters, freaks, engerds en psycho's wachten op je.

Parkeren:

Parkeren tijdens de fright nights is gratis.

Klik hier om je entree tickets voor de Halloween Fright Nights in Walibi Holland te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 5 t/m zo 27 oktober 2019

Prijzen

Van €39,50 voor slechts €30,=

Locatie

Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com