6,50 Korting!


Eddie de Clown en al zijn bizarre persoonlijkheden heet, of is het beter te zeggen “heten” ? je van harte welkom op de première van de Halloween Fright Night in Walibi Holland……………. Jij bent dit jaar uitverkoren tot de special guest van Eddie……….. Entree tickets voor de speciale VIP avond kun je nu met een aantrekkelijke korting tot wel 17% bestellen via Dagjeuitpagina.nl van 39,50 voor slechts 33,00. 

Klik ook hier om je entree tickets voor de Halloween Fright Night in Walibi Holland te bestellen.

Halloween Fright Night:

Durf jij het aan om op bezoek te gaan bij Eddie de Clown en zijn vele verknipte persoonlijkheden? Kom maar eens een avondje gezellig langs en beleef bloedstollende, angstaanjagende en scary avonturen! Er zijn 4 scare zones waarin je heerlijk kunt griezelen, gruwen en bibberen van het Festival of Freaks. Eddie en alle verknipte persoonlijkheden in zijn hoofd wachten tijdens de nacht der nachten met smart speciaal op jouw komst…………….. Wellicht een overbodige vraag, maar ehhhhh kun je gemist worden? Dit wordt kennelijk een leuk feestje…….

Lekker griezelen en gruwen tijdens de Halloween Fright Night.

Wat kun je verwachten:

Een gespannen avondje op bezoek bij Eddie de Clown, die samen met al zijn verknipte persoonlijkheden en vele andere griezels, monsters, psychopaten, freaks en andere engerds met smart naar jouw komst uitzien. Leef je uit in 4 gruwelijke Haunted Houses, 2 intense Experiences en 8 bloedstollende Scare Zones……………. Er is geen minimumleeftijd, maar Walibi Holland vindt Halloween Fright Nights geen geschikte plek voor mensen jonger dan 16 jaar.

Creaps genoeg tijdens de Halloween Fright Night.

Haunted Hause:

Een Haunted House is een interactief doorloop spookhuis waar onder andere acteurs je verassen met hun bloedstollende en angstaanjagende toneelspel en je werkelijk de stuipen op het lijf jagen! Beschik jij over stalen zenuwen?

NB1: Halloween Fright Nights is op 9, 10, 16, 17, 21, 22, 23, 24, 28, 29, 30 en 31 oktober 2021 in Walibi Holland en start om 18:00 uur. Het park is op deze dagen geopend van 10:00 tot 23:00 uur.

NB2: Het is niet toegestaan om zelf geschminkt of verkleed het park te betreden.

Veel monsters, freaks, engerds en psycho's wachten op je.

Halloween Fright Night Parkeren:

Je kunt je auto tijdens de Fright Night gratis parkeren.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Halloween Fright Night in Walibi Holland te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder ook naar of waren geïnteresseerd in Halloween in Movie Park Germany in Bottrop, Duitsland

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 10 t/m zo 31 oktober 2021

Prijs

Van 39,50 voor slechts 33,00

Locatie

Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Meer informatie / boeken


Booking.com