Unieke mogelijkheid

Boek hier je tickets voor een lesvlucht stuntvliegen in een echt stuntvliegtuig. Deze prachtige voordeel aanbieding geeft je de kans te vliegen in een Pitts Special voor maar €249,=.

Maak je droom waar en check in voor 1,5 uur a 2 uur durende vliegles op Lelystad Airport. Met als hoogtepunt een circa 30 minuten durende vlucht met het professionele en wereldberoemde stuntvliegtuig de Pitts Special. The sky is the limit!

Klik hier om je avontuur van stuntvliegen in een Pitts Special te boeken.

Pitts Special:

Het stuntvliegtuig waar je in gaat vliegen is de wereldberoemde Pitts Special. Met dit vliegtuig worden over de gehele wereld stunts gedemonstreerd tijdens diverse vliegshows. Het is een stuntvliegtuig voor professionals die zijn waarde jarenlang heeft bewezen. De Pitts Special is beslist geen regulier vliegtuig, maar is speciaal ontworpen en samengesteld voor ruim ervaren piloten die de meest adembenemende stunts kunnen uitvoeren tijdens vliegshows. Piloten die weten wat ze doen en tot het randje weten te gaan. Aerobatics vliegen voor grote jongens!

De deal:

Voordat je het luchtruim kiest, krijg je een uitgebreide briefing.  Tijdens deze briefing wordt er doorgenomen wat je kunt verwachten. De diverse stunts die je kunt verwachten zullen ter tafel komen. En natuurlijk hoe je reddings parachute werkt ……………… Na de briefing ga je met een ervaren instructeur het luchtruim kiezen. Tijdens de vlucht kun je zelf ervaren hoe het is om over de kop te gaan. Allerlei stunts zul je meemaken en ondergaan. Wellicht ten overvloedde; niet geschikt voor zwakke magen. Vanzelfsprekend mag je zelf ook even de stuurknuppel ter hand nemen.

Het arrangement is inclusief:

  • vliegles stuntvliegen met vooraf een briefing
  • de landingsgelden voor de luchthaven
  • brandstof
  • gebruik van de faciliteiten
  • koffie en thee bij ontvangst
  • het parkeren is gratis

Ook voor andere arrangementen kun je terecht bij Sky Unlimited, zoals:

  • private airshows
  • vliegfeesten voor speciale groepen
  • (aerobatics) vliegopleidingen

Klik hier om je avontuur van stuntvliegen in een Pitts Special te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidPrijzen

€249,=

Locatie

SKY Unlimited
Emoeweg 3
8218 PC Lelystad


Booking.com
Het Laatste Tafeltje