15,01 Korting!


Lesvlucht stuntvliegen in een Pitts Special. Maak je ultieme droom waar en check in voor 1,5 uur a 2 uur durende vliegles op Lelystad Airport. Met als hoogtepunt een circa 30 minuten durende vlucht met het professionele en wereldberoemde stuntvliegtuig de Pitts Special. The sky is the limit! Bestel hier je tickets voor een lesvlucht stuntvliegen in een echt stuntvliegtuig. Deze prachtige voordeel aanbieding geeft je de kans te vliegen in een Pitts Special voor maar 329,99 in plaats van 345,00. Dat scheelt je dus al gauw 15,01!

Klik ook hier om je voucher voor een lesvlucht in een stuntvliegtuig te bestellen.

Lesvlucht stuntvliegen in een Pitts Special:

Het stuntvliegtuig waar je in gaat vliegen is de wereldberoemde Pitts Special. Met dit vliegtuig worden over de gehele wereld stunts gedemonstreerd tijdens diverse vliegshows. Het is een stuntvliegtuig voor professionals die zijn waarde jarenlang heeft bewezen. De Pitts Special is beslist geen regulier vliegtuig, maar is speciaal ontworpen en samengesteld voor ruim ervaren piloten die de meest adembenemende stunts kunnen uitvoeren tijdens vliegshows. Piloten die weten wat ze doen en tot het randje weten te gaan. Aerobatics vliegen voor grote jongens!

Lesvlucht stuntvliegen

De deal van Lesvlucht Stuntvliegen:

Voordat je het luchtruim kiest, krijg je een uitgebreide briefing. Tijdens deze briefing wordt er doorgenomen wat je kunt verwachten. De diverse stunts die je kunt verwachten zullen ter tafel komen. En natuurlijk hoe je reddings parachute werkt ……………… Na de briefing ga je met een ervaren instructeur het luchtruim kiezen. Tijdens de vlucht kun je zelf ervaren hoe het is om over de kop te gaan. Allerlei adembenemende stunts zul je meemaken en ondergaan. Daarbij kun je zelf de G krachten ervaren. Wellicht ten overvloedde; niet geschikt voor zwakke magen. En natuurlijk mag je ook zelf even de stuurknuppel ter hand nemen.

Het arrangement is inclusief:

  • vliegles stuntvliegen met vooraf een briefing
  • de landingsgelden voor de luchthaven
  • brandstof
  • opname apparatuur
  • het parkeren is gratis

Ook voor andere arrangementen kun je terecht bij Sky Unlimited, zoals:

  • private airshows
  • vliegfeesten voor speciale groepen
  • (aerobatics) vliegopleidingen

Klik ook hier om je voucher voor een lesvlucht in een stuntvliegtuig te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in een cursus zelfstandig Parachutespringen op Texel, het maken van een Helikoptervlucht en het maken van een Ballonvlucht op diverse plekken in Nederland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

wo 19 januari t/m za 31 december 2022

Prijs

Van 345,00 voor slechts 329,99 voor 1 persoon
Van 690,00 voor slechts 629,99 voor 2 personen

Locatie

SKY Unlimited
Emoeweg 3
8218 PC Lelystad
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com