Alleen voor de dames!

Dit geweldige avondje uit is uitsluitend bestemd voor de dames! Boek hier nu je tickets voor een echte Girls Night Out, “Heren uit de Kleren” in Almere voor maar €8,50

Wow! een heuse Girls Night Out in Almere. Heerlijk verleiden, zwijmelen, gillen, genieten maar ook heerlijk lachen tijdens dit absoluut unieke en geweldige avondje uit speciaal voor de dames die weten wat genieten is.

Om alvast in de stemming te komen, hier alvast een voorproefje:

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Voor slechts €8,50 kun jij samen met je vriendinnen, zussen of moeders volop uit je dak gaan tijdens deze adembenemende beleving, exclusief speciaal voor vrouwen.

Klik hier om je tickets voor “Heren uit de Kleren” in Almere te boeken.

Kom ook deze super afgetrainde mannen bewonderen die in een interaktieve show jou meenemen in hun fantasie. Maak jij deel uit van hun speelparadijs? Voordat je het weet vliegen de kleren om je oren. Durf jij deze mannen aan en kun jij meegaan op hun moves and their teases? Deze mannen hebben geen sixpack maar een twelve pack! Sit back and relax? No way! Oogcontact, ruik, proef, voel en ervaar deze prachtige mannen. Dichterbij dan hier kun je zeker niet komen.

Natuurlijk mag deze grandioze feestavond niet aan jou voorbijgaan. Lekker uit je dak gaan op de beats van de opzwepende muziek en de show van deze mannen. Een adembenemende voorstelling vol met spectaculaire lichteffecten, special effects, gecreeërd in prachtige passende ambiance.

Na de show is er een after party die tot +/- 02.00 duurt. Mocht je na de wervelende show van die mooie mannen en hun afgetrainde lichamen nog voldoende energie over hebben, ben je hier van harte welkom. Ook tijdens de after party zal een DJ bonkende beats ten gehore brengen en kan de heerlijke girls night out opnieuw tot een ongekend hoogtepunt komen!

Klik hier om je tickets voor “Heren uit de Kleren” in Almere te boeken.

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 7 t/m za 8 december 2018

Openingstijden

20.00 - 24.00 uur

de shows start om 21.00 uur

Afterparty van 00.00 - 02.00 uur

Prijzen

€8,50

Locatie

Club Cell
Schrijverstraat 2
1315 HX Almere
Het Laatste Tafeltje