51% Korting!

Dit geweldige avondje uit is uitsluitend bestemd voor de dames! Boek hier nu je tickets voor een echte Girls Night Out, “Heren uit de Kleren” in Almere van €17,50 voor slechts €8,50.

Wow! een heuse Girls Night Out in Almere of in Tilburg. Heerlijk verleiden, zwijmelen, gillen, genieten maar ook heerlijk lachen tijdens dit absoluut unieke en geweldige avondje uit speciaal voor de dames die weten wat genieten is.

Klik ook hier om je entree tickets voor “Heren uit de Kleren” in Almere of Tilburg te boeken.

Om alvast een beetje in de stemming te komen, hier alvast een voorproefje:

Aanbieding:

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Voor slechts €8,50 kun jij samen met je vriendinnen, zussen, collega’s of (schoon)moeder volop uit je dak gaan tijdens deze adembenemende beleving, exclusief speciaal voor vrouwen.

Spetterende avond voor vriendinnen

Interaktieve show:

Kom ook deze super afgetrainde mannen bewonderen die in een interaktieve show jou meenemen in hun fantasie. Maak jij deel uit van hun speelparadijs? Voordat je het weet vliegen de kleren om je oren. Durf jij deze mannen aan en kun jij meegaan op hun moves and their teases? Deze mannen hebben geen sixpack maar een twelve pack! Sit back and relax? No way! Oogcontact, ruik, proef, voel en ervaar deze prachtige mannen. Dichterbij dan hier kun je zeker niet komen. Toch?

Heerlijk genieten van een girls night out!

Wervelende show:

Natuurlijk mag deze grandioze feestavond en wervelende show niet aan jou voorbijgaan. Lekker uit je dak gaan op de beats van de opzwepende muziek en de show van deze mannen. Daarnaast is het een adembenemende voorstelling vol met spectaculaire lichteffecten, special effects, gecreeërd in prachtige passende ambiance. Wat gaat deze mannenshow voor jou worden? In zwijm vallen met knikkende knieëen ofwel zalige hernieuwde energie door je aderen?Wat is jouw smaak?

In the spotlights:

Tijdens de show maak je onder andere een kans om in de lapdance corner te komen. Heb jij het lef om jezelf ook eens in het middelpunt van die zalige mannenlichamen te plaatsen?  In de lapdance corner kun je tijdens deze heerlijke girls night out tot een ultiem en ongekend hoogtepunt komen! Als je deze ultieme ervaring niet alleen durft, mag je dit eventueel ook samen met een vriendin ervaren.

Almere of Tilburg:

Hieronder de datums per lokatie:

  • Almere: 22-23 maart, 21-22 juni, 20-21 september en 6-7 december 2019
  • Tilburg: 25 mei 2019

Klik ook hier om je entree tickets voor “Heren uit de Kleren” in Almere of Tilburg te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 25 mei t/m za 7 december 2019

Openingstijden

21.00 - 01.00 uur
De zaal is geopend vanaf 20.00 uur

Prijzen

Van €17,50 voor slechts €8,50

Locatie

Club Cell
Schrijverstraat 2
1315 HX Almere
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com