Een kleurrijk dagje uit voor de hele familie maar voor vader in het bijzonder! Een en al bloemenpracht met meer dan 2000 bloemen! Maar De Orchiedeeen Hoeve in Luttelgeest biedt meer!

Verwen vader met een exclusief Vaderdag arrangement tijdens een avontuurlijk dagje uit naar De Orchideeen Hoeve in Luttelgeest. Het vaderdag arrangement wordt op zondag 17 juni georganiseerd.

Dit vaderdag verwen arrangement is speciaal samengesteld voor de allerstoerste vaders. Kom gauw en ga samen met je vader stoere avonturen beleven. Ga samen als heuse echte  jungle rangers op pad. Bewandel jungle paden en sta oog in oog met de meest griezelige jungle dieren.

Geniet samen van duizenden vlinders, enorme slangen, enge harige spinnen en vele vele andere griezelige jungle beesten. Durft jouw vader de gigantische roodstaart meervallen te voeren? En als je samen alle avonturen hebt overleefd laat je je dan vereeuwigen in een echte safari jeep. Bezoek samen ook het Makirijk waar de Ringstaart Maki’s leven. Geniet van de meest gekke apenstreken die de Ringstaart Maki’s uithalen met ieder zijn/haar eigen karakter. In het Makirijk leven 15 Ringstaart Maki’s en 2 Bruine Maki’s.

De Orchideeen Hoeve is ook bijzonder geschikt voor groepen arrangementen, combinatie arrangementen, kinder feestjes, trouwen enz. Ben je van plan om op school een spreekbeurt te gaan houden over vlinders, dan helpen we je graag met informatie over vlinders. Wist je dat er meer dan 160.000 vlindersoorten bestaan? En wist je dat de snelste vlinder tot wel 45 kilometer per uur kan vliegen?

Zowel bij mooi weer als wat minder weer kun je in De Orchideeen Hoeve terecht. Het Makirijk is wel in de buitenlucht, maar de looppaden zijn overdekt.

Ook worden er het gehele jaar door diverse andere activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld de workshop Fotografie op 16 juni, de workshop Bloemschikken op 13 oktober en de workshop Botanisch Aquarellen op 8 november.

Vanaf 7 december wordt de jaarlijkse kerstmarkt weer georganiseerd.

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 11 juni t/m vr 7 december 2018

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur

Prijzen

€14,=

Locatie

De Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34
8315 PV Luttelgeest

Contact

0527 202875


Booking.com
Het Laatste Tafeltje