Boek nu je 2 tot 4 persoons huisje voor 4 tot 7 personen op Walibi Village inclusief schoonmaak en linnengoed.

Kies voor het gemak van een huisje op Walibi Village, wat gelegen is naast het Walibi park. Een van de voordelen is dat je vanuit je huisje onbeperkt de toegang hebt tot het attractiepark.

Walibi Holland is het nummer 1 attractiepark in Nederland.

Het park waar je je geen moment verveeld en alles draait om snelheid en hoogte. Voor menigeen is het verleggen van grenzen,  maar ook het ultiem genieten voor de mensen die houden van snelheidJe adrenaline blijft lekker hoog gedurende de hele dag. Voor jong en oud zijn er grens verleggende attracties.

Maar ook voor de kleinere thrill-seekers zijn er leuke attracties en interessante waaronder Neurogen, waardoor je een trip maakt door het menselijk brein.

En als je één keer in de Benelux en de Goliath bent geweest, dan wil je vaker. Vooral na je bezoek van Maar door de vele attracties  lukt dat vaak niet op een dag en moet je keuzes maken

Geen zin in keuzes maken? Dan is deze aanbieding iets voor jou!

Koop een ticket waarmee je Walibi 2 dagen kunt bezoeken en waarmee je kunt overnachten in Walibi-village. Of drie dagen Walibi en 2 nachten overnachten.

Niet te betalen? Wij hebben een prima deal voor u!

Prachtige huisjes voor grote en kleine gezinnen: van 4 tot 7 personen. Comfortabel huisjes met: tv, vaatwasser, dekbedden en lakens, terras, wifi, eind schoonmaak en in de grotere huisjes een tweede toilet, enz enz

Je kan rustig eten in een restaurant, er is een overdekt zwembad, gratis parkeren en er zijn genoeg andere voorzieningen: waaronder het huren van fietsen: zodat je de omgeving kunt verkennen.

Dus niet rennen en vliegen door het attractiepark, maar alle tijd en ruimte om het park te beleven, omdat je ook overnacht in de directe omgeving.,

Dus wil je in alle rust alle zinderende achtbanen ontdekken, andere  enerverende attracties beleven, live-shows zien … combineer dit met een of twee overnachtingen in Walibi Village.

Koop een ticket en maak een goede snelle en enerverende deal!

Klik hier om je huisje en tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 13 mei t/m ma 22 oktober 2018

Prijzen

V.a. €125,=

Locatie

Walibi
Cerespark 2
8256 PX Biddinghuizen


Booking.com
Het Laatste Tafeltje