Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


De deal

  • € 799 voor een Total Body MRI-scan

Deze MRI-scan biedt een uitgebreid onderzoek van organen en bloedvaten en is inclusief intake en nagesprek, rapportage en beeldenonderzoek.

De MRI-scan zal de volgende onderdelen van het lichaam in kaart brengen:

  • Schedel en hersenen
  • Bloedvaten in het hoofd
  • Halsslagaderen
  • Bovenbuikorganen: lever, milt, alvleesklier, nieren en galblaas
  • Aortaboog (lichaamsslagader)
  • Onderbuikorganen: blaas, prostaat en baarmoeder/eierstokken
  • Overzichtsscans: bekkengewrichten, heupgewrichten en onderrug (lendenwervels)

De scan vindt plaats in de kliniek te Düsseldorf of Stadtlohn en is inclusief coördinatie- en bemiddelingskosten.

Voorafgaand aan je bezoek aan de kliniek heb je een telefonisch intakegesprek met een van de verpleegkundigen. Tijdens het Total Body MRI-scan onderzoek krijg je uitleg van de behandelend arts over het onderzoek en de mogelijke uitkomsten. Het totale onderzoek duurt zo’n 3 uur, waarin je begeleid wordt door een Nederlands sprekende verpleegkunde. Je krijgt een rapport van de uitslagen mee en een dvd met foto’s van de MRI-scan. Voor nazorg, in het geval er iets is gevonden, staat het Privatescan-team voor je klaar om onderzoeksresultaten verder uit te leggen en eventueel te bemiddelen met behandelaars.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2018.

Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren online via met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 72 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De € 85 aan coördinatie- en bemiddelingskosten zijn bij de prijs van je groupon inbegrepen. Voorafgaand aan de Total Body MRI-scan vindt een telefonische intake plaats. Als blijkt dat je niet geschikt bent voor de scan, krijg je het betaalde bedrag van je groupon terug. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Privatescan

Privatescan is al 11 jaar een toonaangevende speler op het gebied van gezondheid. En is als een autogarage, maar dan voor mensen. Waarom? Nou, omdat dit bedrijf, met het hoofdkantoor in Hengelo (O), medische check-ups uitvoert. Preventief medische onderzoeken van het menselijk lichaam, zoals MRI- en CT-scans, cardiologieonderzoeken, laboratoriumonderzoeken, maag- en darmonderzoeken en PET CT-scans met als doel het opsporen van ziekten en aandoeningen in een vroeg stadium en/of het vinden van de oorzaak van gezondheidsklachten. Hoewel het hoofdkantoor in Hengelo zit, worden de onderzoeken gedaan in gespecialiseerde klinieken over de Duitse grens. Net over de grens bij Oldenzaal en Arnhem kan je terecht in Düsseldorf, Essen, Stadtlohn, Nordhorn en Wesel voor een ‘APK’ van je lichaam en gezondheid.

Klik hier om je bodyscan te boeken.




Wanneer

za 3 maart t/m za 30 juni 2018

Prijs

€799,=
€799,=

Locatie

Luise-Rainer-Straße 6-10
40235 Düsseldorf






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com