7 mei 2017 16.00 uur
Op zondag 7 mei 2016 vindt het jaarconcert van de muziekkapel Kessel-Nergena voor de eerste keer op Klooster Graefenthal plaats. Wij, musiciennes en muzikanten nodigen u van harte uit in de halfopen veldschuur en wij verheugen ons op een gezellige namiddag in een rustieke sfeer.
Het concert begint om 16.00 uur. Vanaf 14.30 uur kunt u al in de stemming komen met “kaffee & kuchen”.
Wat staat u te wachten?
Wij, de muziekkapel uit het stadsdeel Kessel, bestaat thans 85 jaar. We zijn begonnen met 14 mannen en in de loop van de tijd uitgegroeid tot een bont gezelschap van 40 mannen en vrouwen van verschillende leeftijden.
Ons repertoire omvat alles wat blaasmuziek te bieden heeft. Naast traditionele ritmes zoals de mars en de polka beheersen wij ook de moderne: hits, rock en pop.
Voor dit concert hebben wij een speciaal programma ingestudeerd, dat een doorsnede van alle genres bevat.
Met de Florentijnse Mars van Julius Fučik heeft een van de meest vertolkte marsen ter wereld een plaats in het programma gekregen. De medley van bekende muzieknummers is door zowel de folk-rock-band ‘Simon & Garfunkel’, de rhythm-and-blues-meester ‘The Blues Brothers’ als de Britse musicus en entertainer Robbie Williams beïnvloed. De New York Ouverture biedt een fantastisch portret van deze Amerikaanse metropool en is tegelijkertijd een fascinerende muzikale belevenis. Het wordt rocken met de zelfbenoemde volksrock’n-roller Andreas Gabalier. Ook de traditionele polka ontbreekt niet en er zal ook zeker een of ander zangnummer bij zitten.
Laat u door ons verrassen en meevoeren naar de wijde wereld van de muziek.
Toegangskaarten voor het concert zijn vanaf 1 april 2017 voor de prijs van 8 € verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen:
Bäckerei Reffeling, Kleve Gaststätte Gossens-Lucassen, Kessel Gaststätte Stoffelen, Kessel Geschenkhaus Peters, Goch Kloster Graefenthal Volksbankfiliale Kessel www.musikkapelle-kessel.de

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidHonden toegestaan



Wanneer

zo 7 mei 2017

Openingstijden

Zondag 7 mei 2017

Concert begint om 16:00.

"Kaffee & Kuchen" vanaf 14:30

Prijs

Entrée: € 8

Locatie

Klooster Graefenthal
Maasstrasse 48-50
47574 Goch-Asperden

Contact

+49 (0)2823 92 88 780






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com