10% Korting

Boek hier dit wel heel erg voordelige arrangement: Een minicruise naar Dusseldorf en Keulen. 3 of 4 dagen per boot kerstshoppen in Dusseldorf en Keulen voor vanaf €89,=.

Vaar mee met de M.S. Allegro naar Duitsland. 3 of 4 dagen geheel in kerstsfeer varen over de Rijn. Heerlijk zorgeloos reizen en genieten van de omgeving vanaf het water. Kijk voor een impressie van deze minicruise onderstaand filmpje uit 2015.

Klik hier om je Kerstshopping minicruise naar Dusseldorf en Keulen te boeken.

Kom aan boord van de M.S. Allegro voor een prachtige kerstshop minicruise. Lekker romantisch aan boord, geheel in kerstsfeer gehuld, varen over de Rijn naar de kerstmarkten in Dusseldorf en Keulen. Je niet druk hoeven maken over de route, het drukke en vooral snelle Duitse verkeer op de Autobahn, het lastige parkeren, parkeerkosten en wie is de BOB. Laat je brengen of halen met dit luxe cruise schip.

M.S. Allegro:

Je verblijft tijdens dit arrangement op de M.S. Allegro, een luxe binnenvaart cruiseschip. De M.S. Allegro beschikt over 2 persoons hutten op het beneden of bovendek en zijn van alle moderne gemakken voorzien. De hutten zijn voorzien van een groot raam zodat je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving en het landschap. Het unieke en tevens gemak van het schip is dat het beschikt over een echte lift. Dus geen stoeltjeslift.

De voordeelaanbieding:

De reis begint in Zaltbommel, lekker centraal in Nederland gelegen en goed aan te reizen met eigen of openbaar vervoer. Afhankelijk van de datum die je kiest voor deze prachtige reis, vaar je met de M.S. Allegro heen naar Dusseldorf en Keulen en reis je terug per luxe touringcar naar Zaltbommel. Of andersom natuurlijk.

Bij dit arrangement is inbegrepen:

  • 3 of 4 daagse bootreis met de M.S. Allegro
  • ontbijt en diner
  • vervoer met een luxe touringcar van of naar Keulen
  • havengelden

Tijdens de reis worden de steden Dusseldorf en Keulen aangedaan. Beide Duitse steden kennen een rijke eeuwenlange geschiedenis en cultuur en staan deze tijd van het jaar bekend om hun beroemde kerstmarkten.

Dusseldorf:

Men zegt wel eens dat de kerstmarkt van Dusseldorf de mooiste van Duitsland is. Zelfs mooier dan die van Keulen. Dusseldorf is een van de Europese steden met een bijzonder grote winkeldichtheid. Op weinig plekken in Europa kom je zoveel winkels op zo’n relatief klein oppervlakte tegen.  In het oude historische centrum van de stad, de Altstadt, vind je de meeste historische gebouwen en pleinen.

Keulen:

De bekendste en best bezochte kerstmarkt van Keulen is die van de kerstmarkt onder de Dom van Keulen. Deze bijzonder in het oog springende kathedraal is de blikvanger van Keulen. De 157 meter hoge torens van de kathedraal kun je beklimmen. Vanuit de torens heb je een prachtig uitzicht over de stad. De bouw van deze kathedraal begon al in 1248! Het gebied rondom de kathedraal is de Altstadt. Dit is het gedeelte van Keulen met de meest historische steden en pleinen. Omdat Keulen in de tweede Wereldoorlog zwaar gebombadeerd is geweest vind je er veel na oorlogse architectuur. Breng ook eens een bezoek aan het stadhuis van Keulen. Een historisch gebouw waar je zelfs nog ruines vindt van Romeinse gebouwen.

Klik hier om je Kerstshopping minicruise naar Dusseldorf en Keulen te boeken.

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 28 november t/m wo 19 december 2018

Prijzen

Vanaf €89,=
Het Laatste Tafeltje


Booking.com