Kom heerlijk 3 dagen genieten van een korte vakantie in Cochem, inclusief ontbijt, diner en proeverij voor maar v.a. €79,=

Je verblijft tijdens dit arrangement in Hotel Karl Noss in Cochem. Dit ***Hotel beschikt over warm en elegant ingerichte kamers. De kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien.

Klik hier om je korte vakantie naar Cochem te boeken.

Hotel Karl Noss in Cochem is de ideale uitvals basis voor leuke uitstapjes in de omgeving. Het hotel ligt namelijk aan de Moezel en vlakbij de plaatsen Trier en Koblenz. Direct vanuit je hotel kun je prachtige fiets- of wandelroutes volgen langs de Moezel, door gezellige authentiek Duitse stadjes en dorpjes, wijngebieden en prachtige uitzichten over de natuur. Voor de GPS liefhebbers zijn er meerder routes in de omgeving te vinden. Deze routes zijn eenvoudig te downloaden van het internet.

In Cochem is een kabelbaan, de Sesselbahn, die je kunt nemen en je een prachtig uitzicht biedt over de Moezel en de omliggende wijngaarden. Maar de meest opvallende verschijning in Cochem is de Reichsburg. De Reichsburg is een oude burcht die gebouwd is op een rots en ongeveer 100 meter boven de stad uittorent. Verder heeft Cochem een historisch marktplein. Ook kun je een boottocht boeken over de Moezel en een heuse wijnproeverij hoort natuurlijk ook op het programma te staan.

Breng ook eens een bezoek aan de stad Koblenz waar de Moezel en de Rijn samenkomen. Vanuit Fort Ehrenbreitstein heb je een prachtig uitzicht over deze rivieren. Ook de stad Trier is beslist een bezoek waard. Deze stad kent een rijke Romeinse geschiedenis, met meest opvallende verschijning Porta Negra, een niet te missen Romeins bouwwerk in het centrum van de stad.

Dit arrangement is ook ideaal te combineren met een bezoek aan de kerstmarkt van Cochem die dit jaar van 30 november tot en met 23 december wordt georganiseerd.

Het meebrengen van huisdieren zijn tegen een betaling van €10,= per nacht per huisdier toegestaan.

Klik hier om je korte vakantie naar Cochem te boeken.
Wanneer

ma 5 november t/m vr 26 april 2019

Prijzen

Van €170,= voor v.a. €79,=


Booking.com
Het Laatste Tafeltje