Deze aanbieding is niet meer geldig.


Boek hier nu je korte wintersport vakantie naar het makkelijk aan te reizen Sauerland in Duitsland. Een weekeind of midweek weg, inclusief ontbijt, 1 keer diner en kinderkorting voor v.a. €85,=.

Tijdens dit arrangement overnacht je in Hotel Sauerlander Hof in Willingen. Dit hotel beschikt over 22 kamers. Bij dit arrangement is het ontbijt inbegrepen en krijg je 1 keer een 2 of 3 gangen diner. Daar bovenop wordt er indien van toepassing kinderkorting toegepast. Naast de 22 kamers beschikt het hotel ook over een sauna en stoombad. Hiervan kun je gratis gebruik maken.

Klik hier om deze korte wintersport vakantie te boeken.

Het hotel leent zich in ieder jaargetijde enorm goed voor uitstapjes in de omgeving. Onder andere wordt deze omgeving ’s zomers veel gebruikt door motorrijders voor prachtige toertochten door de omgeving. Het dorp Willingen ligt in het Rothaar gebergte. Dit gebergte is erg gewild bij outdoor liefhebbers. Mountainbikers en bergbeklimmers kunnen hier hun hart ophalen. Maar ook is het een prachtig gebied voor de wandelaars en fietsers. Willingen ligt eveneens aan het natuurpark Diemelsee. Kortom werkelijk een walhalla voor voor mensen die graag buiten zijn, die houden van natuurschoon, van de buitensport en of watersport liefhebbers zijn.

In het winterseizoen is dit gebied bij uitstek een ideale omgeving voor de wintersport liefhebbers. Willingen is samen met een aantal omliggende plaatsen een wintersport gebied. Dat gebied noemt men de Wintersport Arena van Sauerland. En heeft de nodige wintersport faciliteiten. Echter op ongeveer een half uur rijden van Willingen ligt Winterberg. In dat gebied zijn de wintersport faciliteiten nog talrijker dan in Willingen. Willingen beschikt over ongeveer 16 kilometer aan ski pistes en staat bekend om uitstekende langlauf mogelijkheden. Ook voor beginnende skiërs is het bijzonder geschikt. Winterberg beschikt over ongeveer 27 kilometer aan skipiste, 27 skiliften verdeeld over 34 afdelingen op 7 verschillende bergen.

Ander bezienswaardigeheden in de omgeving van Willingen zijn diverse museums, de langste skischans ter wereld en de Hochheidetoren op de Ettelsberg.

Klik hier om deze korte wintersport vakantie te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

do 1 november t/m zo 28 april 2019

Prijs

V.a. €85,=
Van €149,= voor v.a. €85,=

Locatie

Hotel Sauerlander Hof
Schwalefelder Str. 16
D-34508 Willingen, Duitsland






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com