Alle Whiskey-liefhebbers opgelet!! Op zaterdagavond 10 maart organiseren we samen met de Stichting Tendo een exclusieve whiskey proeverij onder leiding van Whiskey Ambassador Haye van Weringh. Hayo van Weringh is een onafhankelijke passionist en enthousiasteling die niets liever doet dan zijn kennis en passie met anderen te delen! Daarvoor is hij meerdere malen naar Schotland afgereisd en heeft hij meer dan 45 distilleries bezocht voor een tour en tasting.
Bij elke fles hoort een verhaal, en dat verhaal vertelt Haye u graag! Kaarten à € 27,50 kunt u reserveren bij stichtingtendo@gmail.com of aan de bar van Grand Cafe Zuidlaren. De opbrengst van deze avond gaat naar Stichting Tendo.Stichting Tendo is een kleinschalige vrijwilligers organisatie die rechtstreeks financiële steun biedt aan Action Ministry. Meer info:

Geschikt voor: Volwassenen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaan



Wanneer

za 10 maart 2018

Prijs

Kaarten à € 27,50 kunt u reserveren bij stichtingtendo@gmail.com of aan de bar van Grand Cafe Zuidlaren. De opbrengst van deze avond gaat naar Stichting Tendo.Stichting Tendo is een kleinschalige vrijwilligers organisatie die rechtstreeks financiële steun biedt aan Action Ministry. Meer info: http://stichtingtendo.nl/over-stichting-tendo/

Locatie

Grand Café Zuidlaren
De Millystraat, 8
9471 AH Zuidlaren

Contact

050 4096460






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com