ABBA Tribute komt met avondvullende show naar Roden!

Op zaterdag 16 juni gaat ABBA Tribute voor de eerste keer een show geven in een Fletcher Hotel-Restaurant Langewold te Roden.

Met optredens door heel Europa en popbladen waarin ze verkozen worden tot ‘De beste ABBA Tributeband van Europa’ zijn wij zeer trots op de komst van deze fantastische band!

Terug in de tijd met ABBA Tribute met hits zoals ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’ etc. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg.
Het bijzondere van deze ABBA Tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. ABBA Tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen op front met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen.

Mis dit fantastische feest niet en bestel nu uw kaarten via www.fletcherevents.nl, koop ze telefonisch via Fletcher Hotel-Restaurant Langewold te Roden 050 501 3850 of aan de balie op Ceintuurbaan Noord 1 te Roden. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Geschikt voor: Volwassenen
Faciliteiten: Eetgelegenheid



Wanneer

za 16 t/m zo 17 juni 2018

Openingstijden

20:30 tot 01:00

Prijs

15 tot 89 euro.

Locatie

Fletcher Hotel- Restaurant Langewold
Ceintuurbaan Noord 1
9301 NR Roden






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com