2,55 Korting!


Als je van alles over hunebedden en hun bouwers wil weten, moet je beslist eens naar Borger afreizen. Borger is namelijk de hunebed hoofdstad van Nederland. En natuurlijk vind je in deze hunebed hoofdstad het enige Hunebed Centrum van ons land. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu zeer voordelig entree tickets bestellen. Met een korting van wel 20%. Een entree kaartje kost je dan geen 12,50 aan de kassa, maar slechts 9,95 via het internet. Dat scheelt je dus al gauw 2,55 per kaartje.

Klik hier om je entree tickets voor het Hunebed Centrum in Borger te bestellen.

Hunebed Centrum Borger:

Het overkomt je vast niet vaak, dat je zomaar de prehistorie binnen kunt wandelen. In het Hunebed Centrum heb je de kans om dat te doen. In dit centrum vind je wel 150.000 jaar geschiedenis van het Hondsruggebied terug. Stel je die tijd eens voor. In deze omgeving woonden in die tijd de hunebedbouwers. Oftwel de oermens. En liepen er ook mammoeten rond. Overigens ligt het Drentse dorp Borger pal aan de N34, ook wel bekend als de Hunebed Highway. Kortom een bezoek aan Drenthe begint in Borger. Een leuk dagje uit voor de hele familie en jong en oud.

Hunebed Centrum Borger

Wat kun je verwachten in het Hunebed Centrum Borger:

In dit centrum word je als het ware teruggebracht naar de tijd van de hunebedbouwers. In het buitenpark, het Oertijdpark, kun je zien hoe de oermens leefde en woonde. Ook kun je er het grootste hunebed van Nederland bewonderen. Ongelooflijk dat men vroeger al in staat was om met zulke enorme stenen een bouwsel te creëren. Hoe deze enorme stenen in dat gebied terecht zijn gekomen vertellen ze je in het centrum. Verder kun je grafheuvels bekijken en wandelen over veenwegen.

De echte topstukken die er tentoongesteld worden zijn naast het grootste hunebed, het huis van een hunebedbouwers familie, de akkers waarop ze onder andere hun graan verbouwden, een zogenaamde trechterbeker en een geslepen bijl.

Hunebed Centrum Borger

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder ook naar, of waren geïnteresseerd in andere musea en exposities.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 26 november t/m za 31 december 2022

Openingstijden

Van donderdag tot en met zondag tot 17.00 uur.
In de weekenden geopend vanaf 11.00
doordeweeks en in de schoolvakanties vanaf 10.00 uur.
In de schoolvakanties alle dagen geopend.

Prijs

Van 12,50 voor maar 9,95
Kinderen van 4 tot en met 11 jaar van 6,50 voor maar 4,95
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com