Taribush Kuna Festival:

Het Taribush Kuna festival is een vierdaags cultuurfestival voor jong en oud, midden in de natuur van het prachtige Dwingelderveld. Je kunt van 18 t/m 21 juli 2019 genieten van muziek, theater, kunst, literatuur, workshops, foodtrucks en allerlei (ont)spannende activiteiten. Aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld, half in het bos, half op de weilanden, is het elk jaar vier dagen feest. Op het Taribush Kuna festival komen allemaal verschillende mensen bij elkaar. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: iedereen heeft zin in lekker genieten. Op de muziekpodia staan bandjes, singer-songwriters en dj’s. Heerlijk om met een biertje in je hand bij weg te dromen. Of juist om al dansend helemaal uit je dak te gaan. Voor theaterliefhebbers zijn er verschillende theateracts om uit te kiezen. Geniet bijvoorbeeld in het Bostheater van boeiende voorstellingen. Maar ook in het Struikentheater staan bijzondere acts geprogrammeerd voor zowel jong als oud.

Kunst en cultuur:

Als kunstliefhebber kom je zeker aan je trekken op Kuna! Sommige kunstenaars geven workshops of demonstraties. Leuk extraatje: dit jaar komt er een heuse kunstexpeditie. Je kunt gedurende de zomerperiode genieten van een 1,5 km lange route langs tien imposante, interessante en prikkelende kunstobjecten. Maar ook niet-kunstenaars zetten jou of je kinderen aan het werk. En als je helemaal overprikkeld bent van het aanbod, kom je op de Stille Weide helemaal tot rust. Meditatie, massage en ontspanningstechnieken staan hier op het programma.

Mocht je even willen bijkomen van alle indrukken gedurende zo’n festivaldag? Vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan het Eetplein. Hier vind je verschillende foodtrucks, met ieder hun eigen specialiteit. Plof neer op zo’n fijne Fatboy en geniet hier van een lekker hapje en drankje tussen de vrolijke festivalbezoekers.

Voor alle leeftijden:


Op Taribush Kuna is voor iedereen wel iets leuks te doen. Ook voor kinderen is er muziek en theater en worden leuke activiteiten en workshops georganiseerd. Met de Kinderstrippenkaart kunnen zij zich makkelijk een hele dag vermaken. Ondertussen kunnen de ouders heerlijk genieten van het aanbod voor volwassenen. Taribush Kuna is met zijn ongedwongen en intieme sfeer een festival waar iedereen zich thuis voelt!

Goed om te weten:


Taribush Kuna is van 18 t/m 21 juli 2019.

Entree: Passe-Partouts en/of dagkaarten koop je online of aan de kassa tijdens het festival

Locatie: Kamp de Marke in Lheebroek.

Honden, mits aangelijnd, zijn welkom!

Meer weten? Kijk op https://www.taribushkuna.nl

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkHonden toegestaanWanneer

do 18 t/m zo 21 juli 2019

Locatie

Kamp de Marke
Lheebroek


Booking.com
Het Laatste Tafeltje