65% Korting!


Als je altijd al eens de magische en mystieke wereld onder water hebt willen bewonderen is hier nu je kans! Je kunt nu bijzonder goedkoop PADI duiklessen nemen bij een duikschool in Dwingeloo in midden Drenthe. Via DagjeuitPagina kun je nu voordelige vouchers bestellen met wel 65% korting voor zo’n leuke en absoluut interessante cursus. Deze introductieduik kost je dan geen 100,00 maar slechts 34,99. Dat scheelt dus 65,01 per voucher!

Ben je nu al enthousiast geworden, klik dan hier om je voucher voor een introductieduik of complete duikcursus te bestellen.

PADI Duiklessen in Drenthe:

Je verwacht het misschien niet zo 1, 2, 3, maar ook in Drenthe kun je prima en fantastisch duiken. In de provincie zijn namelijk diverse duikstekken te vinden. Heb je nog geen duikcertificaat, maar wil je er wel graag één halen, dan kun je dat uitstekend in Dwingeloo Drenthe doen. Je kunt kiezen voor een introductieduik, maar ook voor een complete cursus. Zeker als je aankomende zomervakantie de onderwaterwereld op je vakantieadres wilt bewonderen is een duikopleiding in Nederland geen overbodige luxe. Het voordeel is dat je de cursus volgt volgens Nederlandse veiligheidseisen en normeringen. Dan weet je zeker dat je op de hoogte bent van alle regels en veiligheden van het duiken.

PADI duiklessen

PADI duiklessen, de Introductie duik:

Heb je nog nooit gedoken en je wilt het eens beleven, voelen en doen. Met een duikuitrusting aan en ademen onder water is een aparte beleving, die je nooit zult vergeten. Je begint met een kopje koffie of thee, daarna een korte theorieles en vervolgens een pauze. In de pauze ga je naar het zwembad en ga je duiken.

Misschien niets voor jou, maar misschien een leuk idee om als cadeau weg te geven!

PADI duiklessen

Padi Scuba Diver

Binnen 1 dag krijg je theorie en praktijk les, zodat je 12  meter onder water mag en misschien de volgende vakantie een heldere oceaan kan verkennen.  Dit moet wel met begeleiding van een Padi Pro. Voor het geld hoef je het deze keer niet voorbij laten gaan. Je begint met een kop koffie of thee, duikuitrusting uitzoeken, vertrek naar het water en vervolgens duikuitrusting klaarmaken en de buddycheck doen. Na drie duiken krijg je je brevet.

Misschien niets voor jou, maar misschien wel leuk om als cadeau weg te geven!

PADI duiklessen

Padi Open Water

Als je dit hebt gehaald mag je zelfstandig duiken en kan je maximaal naar 18 meter diepte met een buddy.  Het is een tweedaagse cursus  met theorie en praktijk lessen. Met dit certificaat op zak kun je wereldwijd alle kanten op voor wat betreft het onedrenemen van duiken. En kun je naast alle bezienswaardigheden op het land, ook onder water je vakantiebestemming of de reis die je onderneemt bewonderen. Wist je dat je overigens dat je al vanaf je 10e verjaardag mag duiken?

PADI duiklessen

Ben je nog steeds zo enthousiast als daarnet, klik dan hier om je voucher voor een introductieduik of complete duikcursus te bestellen.

Hotelovernachting:

Je kunt je duikervaring natuurlijk ook prima combineren met een paar dagen, of weekendje Drenthe. In Drenthe kun je namelijk veel meer ondernemen, bekijken of ervaren. Klik hier om je hotelovernachting Drenthe te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenIndividueel
Faciliteiten: Parkeergelegenheid



Wanneer

zo 13 juni t/m zo 31 oktober 2021

Openingstijden

Volgens afspraak

Prijs

Introductieduik voor 1 persoon van 100,00 voor maar 34,99

Introductieduik voor 2 personen van 200,00 voor maar 69,99

Level 2 - Fun Diver voor 1 persoon van 200,00 voor maar 74,99

Level 2 - Fun Diver voor 2 personen van 400,00 voor maar 149,99

Locatie

Duikschool Divearound
Lhee 76
7991 PJ Dwingeloo
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com