PADI duiklessen: introductieduik, Scuba Diver of Open Water Diver bij Duikschool Divearound in Dwingeloo, v.a €29,99

Een geweldige aanbieding: je betaalt voor 1 introductie duik maar €29,99 ( ipv €75,=)  en wil je gaan voor  de 1 daagse cursus Padi Scuba Diver, betaal je €129,99 ( ipv €350,=) .

En heb de met met veel enthousiasme en goed gevolg de 1 daagse Cursus Padi Scuba Diver gehaald, dan kan je verder voor Padi Openwater voor €239,99  ipv €600,=

Dus pak deze kans bij duikschool Divearound in Dwingeloo in Drenthe.

Introductie duik

Heb je nog nooit gedoken en je wilt het eens beleven, voelen en doen. Met een duikuitrusting aan en ademen onder water is een aparte beleving, die je nooit zult vergeten. Je begint met een kopje koffie of thee, daarna een korte theorieles en vervolgens een pauze. In de pauze ga je naar het zwembad en ga je duiken.

Misschien niets voor jou, maar misschien om als cadeau te geven!

Padi Scuba Diver

Binnen 1 dag krijg je theorie en praktijk les, zodat je 12  meter onder water mag en misschien de volgende vakantie een heldere oceaan kan verkennen.  Dit moet wel met begeleiding van een Padi Pro. Voor het geld hoef je het deze keer niet voorbij laten gaan. Je begint met een kop koffie of thee, duikuitrusting uitzoeken, vertrek naar het water en vervolgens duikuitrusting klaarmaken en de buddycheck doen. Na drie duiken krijg je je brevet.

Misschien niets voor jou, maar misschien om als cadeau te geven!

Padi Open Water

Als je dit hebt gehaald mag je zelfstandig duiken en kan je maximaal naar 18 meter diepte met een buddy.  Het is een tweedaagse cursus  met theorie en praktijk lessen. Zie omschrijving bij Open Diver.

Wist je dat je dat je vanaf 10 jaar kan duiken?

Misschien niets voor jou, maar misschien om als cadeau te geven!

 

Duikschool Divearound heeft veel ervaring en geven met enthousiasme les. Hun doel is dat iedereen goed leert duiken en met plezier. De lessen worden in Dwingeloo en Ruinen gegeven. Kijk goed bij de beschikbare data!!! 

Ben je enthousiast klik hier om je tickets te boeken.

 

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenIndividueel
Faciliteiten: ParkeergelegenheidWanneer

zo 15 juli t/m zo 14 oktober 2018

Openingstijden

Zie website

Prijzen

Zie voor bedragen van alle opties de website

Locatie

Duikschool Divearound
Middenlaan 18
7991 AH Dwingeloo

Contact

0646313670


Booking.com
Het Laatste Tafeltje