Bezoek Polopsland Indoor Coevorden en ervaar de 25 magische attracties van het park!

Heerlijk eindeloos een hele dag 25 attracties ervaren en kinderen kleiner dan 85 zijn geheel gratis!

Durf jij het aan om in de Anubis te stappen? Zwaaien en draaien en laat zien dat je net zo heldhafitig bent als de Studio100 helden!

Kom in de vuurtoren en vlieg met enorme snelheden op en neer langs de toren.

Waan je in de wereld van echte piraten en stap aan boord van De Scheve Schuit, de piratenboot van Piet Piraat. Vergeet niet om een kanonskogel af te vuren!

Reis mee met Wickie en zijn stoere viking vader Halvar. Tijdens de reis in de Wickiebaan scheer je vlak langs ruige rotsen en met enorme snelheden door de donkere grot.

Zelf kapitein willen zijn op je eigen boot? Kom varen en verken het grote Piratenmeer in De Bootjes.

De Carrousel, plezier voor het hele gezin! Kies maar uit, maak een keuze uit een ritje in een wagentje, op een paard of zelfs een struisvogel of in een koets; de authentieke paardenmolen is altijd leuk!

Ken je ook alle liedjes van K3 en ben je een enorme fan? Zweef dan mee op de K3 Zweefmolen en zweef met je K3 vriendjes hoog boven het Dorpsplein.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Plopsa Indoor Coevorden. Durf jij je ogen open te houden als je naar beneden  zoeft van een van de langste glijbanen in Nederland?

En voor de kanjers met een goede conditie zijn er de vliegende fietsen. Een uitvinding van Opa Fonkel. Hoe harder je trapt hoe hoger te vliegt!

Voor de echte durfals zonder hoogtevrees is er de Klimberg. Durf jij naar boven te klimmen naar de top van deze supergrote berg?

Brand, brand, brand! Wees een brandweerheld en blus de brandende kantoren en hotels. Pak de brandslang en voel je een heuse echte brandweerman/brandweervrouw!

En dan zijn er nog de dansende fonteinen, de botsauto’s, de bumbamolen, de bumbaspeeltuin, de maya speeltuin, het verkeerspark, de dierenweide en nog veel en veel meer…………

Klik hier om je tickets te boeken.

 

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 1 mei t/m zo 6 januari 2019

Openingstijden

10.00 - 17.00 uur

Prijzen

Van €19,99 voor €12,99

Locatie

Plopsa Indoor
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen


Booking.com
Het Laatste Tafeltje