34,28 Korting!


Let’s start the Party! Kom ook naar het W Festival in Oostende, België. Hier wordt een weergaloos jaren 80 en 90 feestje georganiseerd. Met een line up waar je helemaal warm van wordt. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig super korting tickets bestellen met een korting van wel 35%. Een dagkaart kost je dan geen 99,23 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze site voor slechts 64,95. Dat scheelt je dan al gauw 34,28 per entree ticket. En het scheelt ook dat je niet in de rij hoeft te gaan staan voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree ticket voor het W Festival in Oostende, België te bestellen.

W Festival Oostende:

Hét ultieme jaren 80 en 90 feestje van 2022 kun je vieren in de prachtige badplaats Oostende in België. Het festival wordt het W Festival genoemd. Dit wordt 5 lekker lange dagen georganiseerd van 24 tot en met 28 augustus 2022. 5 dagen lang een non-stop playlist van klassieke hits en nostalgische meezingers uit de jaren 80 en 90. Is dat genieten? Bestel gauw je tickets en wie weet zien we elkaar terug op het strand.

W Festival Oostende

Wat kun je verwachten op het W Festival in Oostende:

Vele bekende en minder bekende zullen er 5 dagen lang voor je optreden. Onder andere topartiesten zoals UB40, Sheila-E, Anne Clark, Del Amitri, Alphaville en Thompson Twins’ Tom Bailey. Maar ook artiesten die je mogelijk nog niet kent, maar die vast je aandacht zullen trekken. En als je hongerig bent geworden van het swingen, dansen en genieten, kun je naast de oren ook nog je smaak papillen verwennen. Er is streetfood te krijgen van over de hele wereld. Wereldse smaken zeg maar. Hieronder vind je een aantal artiesten die je kunt verwachten:

  • UB40 
  • Bauhaus
  • Holly Johnson
  • Level 42
  • Del Amitri
  • Squeeze
  • Alphaville
  • Belinda Carlisle
  • Anne Clark

Kortom een line up om van te watertanden!

Klik ook hier om je entree ticket voor het W Festival in Oostende, België te bestellen.

W Festival 2022

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere Activiteiten en Evenementen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

wo 24 t/m zo 28 augustus 2022

Openingstijden

10.00 - 23.30 uur

Prijs

Van 99,23 voor slechts 64,95

Locatie

W Festival terrein
Klein Strand
8400 Oostende
Meer informatie / boeken


Booking.com