5,50 Korting


Kom voor een dagje waterplezier voor het hele gezin naar het Aquapark Bellewaerde Ieper in België. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelige entree tickets bestellen met wel 25% korting van 22,00 voor slechts 16,50. Dat scheelt je dus 5,50 per entree kaartje.

Klik hier om je entree tickets voor Aquapark Bellewaerde Ieper in België te bestellen.

Aquapark Bellewaerde Ieper:

Als de weergoden je slecht gezind zijn, of je hebt zin in een hele dag waterpret, ga je naar dit spetterende Aquapark in Ieper. In dit aquapark kun je de hele dag naar hartelust glijden van de meest spectaculaire glijbanen met diverse thema’s. Beleef ook je eigen spannende avonturen in interaktieve speelzônes. Daar vind je allerlei speciale en coole wateraffecten. De wat oudere kids kunnen zich lekker uitleven in Junior Explorer en het Aqua Fort. Dobber ook eens lekker relaxt rond in een band over de Lazy River. Vanuit je luie band kun je gelijk het park goed bekijken. Kom je ook gauw eens langs?

Aquapark Bellewaerde in Ieper

Wellness en Sauna:

Ben je moe geworden van al die spannende avonturen, kom dan heerlijk tot rust in de wellness of in de sauna. Of lekker bubbelen in de jacuzzi.

Catering:

Als je na al die pret, spannende avonturen, sauna en jacuzzi hongerig bent geworden kun je dag afsluiten of even onderbreken in één van de twee restaurants.

Bereikbaarheid Aquapark Bellewaerde Ieper:

Dit aquapark ligt op circa 2,5 uur rijden vanaf het centrum van Utrecht, op zo’n 250 kilometer. Als je met je eigen auto komt, kun je die parkeren op het terrein van het attractiepark. De kosten daarvan zijn 6,00 per dag.

Klik hier om je entree tickets voor Aquapark Bellewaerde Ieper in België te bestellen.

Anderen keken ook naar:

Andere bezoekers van deze site keken ook naar of waren geïnteresseerd in Plopsaqua De Panne en het Tikibad in Wassenaar.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 18 juli t/m zo 8 januari 2023

Openingstijden

De openingstijden wisselen per seizoen.
Check de website voor de juiste openingstijden

Prijs

Van 22,00 voor slechts 16,50

Locatie

Aquapark Bellewaerde
Meenseweg 497
B-8902 Ieper

Contact

+32 (0)57 46 86 86
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com