6,37 Korting!


Plopsa Indoor Hasselt in België. Entree Tickets kun je nu via DagjeuitPagina.nl bestellen voor slechts 19,13 als je groter bent dan 1 meter. Kom ook eens met de hele familie langs en laat je betoveren door de magische wereld van dit wonderlijke pretpark.

Klik ook hier om je entree tickets voor Plopsa Indoor Hasselt in België te bestellen.

Plopsa Indoor Hasselt:

In de wondere wereld van Plopsa Indoor Hasselt kun je betoverd raken door de magische wereld waar je je in begeeft als je eenmaal de toegangspoort bent binnengelopen. Naast leuke shows en evenementen staat er meer dan 25 attracties te popelen van ongeduld om spannende avonturen met jou te beleven. De coolste attracties kun je bedwingen. Ze staan zowel binnen als buiten en zijn super geschikt voor de allerkleinsten onder ons. Zoals lekker varen op de woelige baren en je eigen kapitein zijn in De Bootjes. Ben jij op weg om de nieuwe Max Verstappen te worden in De Botsauto’s? Wees de held van de dag en blus onbevreesd de brand in de K3 Brandweermolen. Los van de grond en lekker zweven en in de K3 Zweefmolen. En er zijn nog veel meer leuke en spannende attracties, speeltuin en een klimberg.

Kom kijken in het Bumba circus

Plopsa Helden:

Onmoet je Plopsahelden zoals Bumba en Maya de Bij tijdens meet and greets. Natuurlijk mag je ze knuffelen en samen op de foto! En als je goed oplet kun je ook Mega Mindy en Kabouter Klus in levende lijve tegenkomen.

Magische attracties in Plopsa Indoor Hasselt

Evenementen in Plopsa Indoor:

Het hele jaar door worden er shows en evenementen georganiseerd in dit Plopsa pretpark. Tijdens de periode met coronamaatregelen kunnen shows en meet and greets helaas niet plaatsvinden. Op het moment dat er weer een programma met evenementen bekend is, dan zullen we dat zo spoedig mogelijk publiceren. Hou daarom deze pagina goed in de gaten.

korting tickets van 21,50 voor 13,98

Bereikbaarheid:

Plopsaland Indoor Hasselt ligt op ongeveer 1 uur en 50 minuten rijden van het centrum van Utrecht, op ongeveer 155 kilometer. Je kunt je eigen auto parkeren op het parkeerterrein bij hetg pretpark. Dat kost je 10,00 per dag.

Klik ook hier om je entree tickets voor Plopsa Indoor Hasselt in België te bestellen.

Plezier voor de allerkleinsten in Plopsa Indoor Hasselt

Andere Plopsa Parken:

Als je misschien geïnteresseerd bent om een ander Plopsa Pretpark te bezoeken, klik dan voor Plopsa Indoor Coevorden. En klik hier voor Holyday Park Haßloch, Duitsland. Klik hier voor Plopsa Coo in Stavelot en voor Plopsaqua De Panne kun je hier klikken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 18 september t/m za 15 juli 2023

Openingstijden

Afhankelijk van het seizoen wisselen de openingstijden.
Check de website voor de juiste openingstijden.

Prijs

Kinderen en volwassenen vanaf 1 meter van 25,50 voor maar 19,13
Kinderen van 85 centimeter tot 1 meter voor maar 13,50
Kinderen kleiner dan 85 centimeter zijn gratis

Locatie

Plopsa Indoor Hasselt
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt, België
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com