34% Korting!


Boek hier je entree tickets voor een hele dag super veel plezier met de hele familie bij Walibi België, vlakbij Brussel. Tickets boek je via Dagjeuitpagina.nl met 5% korting van 39,50 voor slechts 26,00. Kinderen van 1 meter tot 1 meter 40 hebben meer korting. En ben je kleiner dan 1 meter dan is de toegang geheel gratis!

Klik ook hier om je entree tickets voor Walibi België te bestellen.

Walibi Belgie:

Breng ook eens een bezoek aan het attractiepark Walibi en verzeker jezelf van een heerlijk dagje uit. Vanaf 6 april 2020 opent Walibi haar deuren weer voor het publiek en start er een nieuw seizoen. In attractiepark Walibi Belgie staan er vele attracties voor je klaar. Walibi beschikt onder andere over 15 kinder attracties, 15 familie attracties en 9 attracties voor de echte durfals en adrenaline junkies. Kortom sensationele belevenissen voor jong en oud die nog lang in je herinnering zullen blijven en waar je vooral met plezier aan terug denkt. Kortom waar wacht je nog op?

Helamaal ondersteboven van Walibi België.

Wat kun je verwachten in Walibi België:

De attracties in het attractie- en pretpark zijn opgedeeld in:

  • speciale attracties voor kinderen
  • attracties speciaal voor de hele familie
  • maar ook attracties voor de echte thrillseeker
Spanning en plezier voor de hele familie in Walibi België

De nieuwste attracties:

De nieuwste attractie voor de hele familie heet Popcorn Revenge. Op een meeslepende reis in de cinema is het de bedoeling dat je de popcorn verslaat.

En de nieuwste attractie voor de kids is de Fun Pilot. In deze achtbaan voor kinderen kun je onder andere zelf de stuurknuppel van een vliegtuig ter hand nemen.

Paasaktiviteiten:

Gedurende de paasvakantie (Belgie) van 4 april tot en met 19 april 2020 worden er speciale paas aktiviteiten georganiseerd voor kinderen tot en met 12 jaar. De aktiviteiten zijn op het pleintje aan de voet van de Weerwolf.

Spanning en sensatie in Walibi België.

Wist je dat:

Wist je dat Walibi vorig jaar voor de vierde keer op rij is uitgeroepen tot beste pretpark van Belgie. En wist je bijvoorbeeld dat het park al in 1975 is opgericht? En dat de naam Walibi verwijst naar de 3 gemeentes waarbinnen het park toendertijd lag; Waver, Limal en Bierges. Bovendien wordt dit prachtige attractiepark jaarlijks door meer dan 800.000 bezoekers bezocht? En dat de mascotte van Walbi een wallaby is? Dat is een kangoeroe soort?

Klik ook hier om je entree tickets voor Walibi België te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere naar of waren ook geïnteresseerd in Aquapark Bellewaerde in Ieper, Plopsa Indoor in Hasselt en Plopsa Coo in Stavelot.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 24 mei t/m za 31 oktober 2020

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 18.00 uur

Prijs

37,50
Van 39,50 voor slechts 26,00
Kinderen kleiner dan 1 meter hebben gratis entree

Locatie

Walibi Belgie
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre
Meer informatie / boeken


Booking.com