29% Korting!

Boek hier je entree tickets voor een hele dag super veel plezier met de hele familie bij Walibi België, vlakbij Brussel. Tickets boek je via Dagjeuitpagina.nl met 29 % korting van €41,= voor slechts €29,=. En ben je kleiner dan 1 meter dan is de toegang gratis!

Klik hier om je entree tickets voor Walibi België te bestellen.

Walibi Belgie:

Breng een bezoek aan het attractiepark Walibi en verzeker jezelf van een heerlijk dagje uit. Vanaf 6 april 2019 opent Walibi haar deuren weer voor het publiek en start een nieuw seizoen. In attractiepark Walibi Belgie staan er vele attracties voor je klaar. Walibi Belgie beschikt over 15 kinder attracties, 15 familie attracties en 9 attracties voor de echte durfals en adrenaline junkies. Kortom sensationele belevenissen voor jong en oud die nog lang in je herinnering zullen blijven.

Helamaal ondersteboven van Walibi België.

Wat kun je verwachten:

De attracties in het attractie- en  pretpark zijn opgedeeld in:

  • attracties speciaal voor kinderen
  • attracties speciaal voor de hele familie
  • attracties voor de echte thrillseeker

Spanning en plezier voor de hele familie.

De nieuwste attracties:

De nieuwste attractie voor de hele familie heet Popcorn Revenge. Op een meeslepende reis in de cinema is het de bedoeling dat je de popcorn verslaat.

De nieuwste attractie voor de kids is de Fun Pilot. In deze achtbaan voor kinderen kun je zelf de stuurknuppel van een vliegtuig ter hand nemen.

Paasaktiviteiten:

Gedurende de paasvakantie (Belgie) van 6 april tot en met 22 april 2019 worden er speciale paas aktiviteiten georganiseerd voor kinderen tot en met 12 jaar. De aktiviteiten zijn op het pleintje aan de voet van de Weerwolf.

Spanning en sensatie in Walibi België.

Wist je dat:

Wist je dat Walibi Belgie vorig jaar voor de vierde keer op rij is uitgeroepen tot beste pretpark van Belgie. En wist je dat het park al in 1975 is opgericht? En dat de naam Walibi verwijst naar de 3 gemeentes waarbinnen het park toendertijd lag; Waver, Limal en Bierges. En wist je dat Walibi Belgie jaarlijks meer dan 800.000 bezoekers verwelkomt? En de mascotte van Walbi een wallaby is, een kangoeroe soort?

Klik hier om je entree tickets voor Walibi België te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 26 augustus t/m zo 29 september 2019

Openingstijden

Dagelijks 10.00 - 18.00 uur

Prijzen

Van €41,= voor slechts €29,=

Locatie

Walibi Belgie
Boulevard de l'Europe 100
1300 Wavre
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com