40% korting

Heb je zin aan een heerlijk avontuurlijk dagje uit? Boek dan hier je tickets voor de Outdoor Challenge in Sprimont in de Belgische Ardennen voor maar v.a. €35,50

Voor de echte avonturiers, thrill seekers, adrenaline junks en die hards bieden we de mogelijk om met 40% korting tickets te boeken voor een heerlijk avontuurlijk dagje uit. Deze aanbieding geldt voor slechts een dag, dus wees er op tijd bij want de aanbieding is snel uitverkocht.

Klik hier om je avontuurlijke dagje uit te boeken.

Ondanks het hoge adrenalinegehalte wat je deze avontuurlijke dag meemaakt kan iedereen met een gezond lichaam meedoen. Ook voor mensen met enige beperkingen wordt er op ingezet om hen alles mee te laten doen. Soms komt het voor je dan niet aan alle aktiviteiten mee kunt doen, maar een bepaalde hindernis moet overslaan. Maar what the heck; heb je in ieder geval even de tijd voor een selfie of tijd om aktie foto’s van je maatjes te maken.

De minimale eisen waaraan je moet voldoen zijn:

  • minimaal 12 jaar oud
  • of 8 jaar oud maar dan wel met een volwassen begeleider
  • minimaal 1 meter en 40 centimeter lang
  • je gewicht moet minimaal 40 kilogram zijn
  • en om te tokkelen mag je maximaal 100 kilogram zwaar zijn

Valt mee toch? Zeker als je bedenkt wat voor leuke avonturen je allemaal gedurende dit avontuurlijke dagje uit kunt beleven. De dag is namelijk opgesplitst in een ochtend en een middag programma.

Je wordt ontvangen met koffie of thee en krijg een presentatie over wat je kunt verwachten, het te gebruiken materiaal etc. Daarna wordt de ochtend gebruikt voor een hike tocht door een totaal verduisterde tunnel, klimmen in een net, tokkelen, de touwbrug en plankenbrug, klettersteig (70 meter!) en abseilen.

Tussen de middag wordt een lunch geserveerd.

En ’s middags start de klimmers cursus. Deze is geschikt voor zowel beginners als ook voor gevorderden. Er zijn vele rotswanden ter beschikking om het geleerde uit te proberen en te experimenteren.

Klik hier om je avontuurlijke dagje uit te boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

za 13 oktober 2018

Prijzen

Van €59,= voor v.a. €35,50

Locatie

Carriënta Outdoordome
Grand Route 106
4140 Sprimont (Belgie)


Booking.com
Het Laatste Tafeltje