Busreis Disney: Lekker een weekendje weg naar Disneyland Paris? Op vrijdagochtend vroeg begint je vakantie. Je gaat met de (Kids)bus naar Disneyland Paris. Rond 13.30 uur kom je aan bij het B&B hotel. Tijdens het inchecken ontvang je meteen de entreetickets voor de Disney Parken. Indien je kamer klaar is kun je je bagage op je kamer neerzetten en anders deze achterlaten in de kluis.
Bezoek aan de Disney Parken
Op vrijdagmiddag kun je meteen de Disney Parken bezoeken. Vanaf het hotel neem je de gratis shuttlebus naar de parken. Deze gratis shuttleservice gaat meerdere keren per uur. Met je entreekaart kun je beide parken zo vaak per dag bezoeken als je wilt. Zaterdag heb je de hele dag in de parken en zondagochtend kun je ook nog genieten van de magie. Zondagmiddag vertrek de bus weer naar Nederland.

Tips voor je Busreis Disney:

Als je van plan bent om een weekendje naar Disneyland Parijs te gaan, zijn hier enkele tips die je kunnen helpen:

 • Boek je tickets van tevoren: Dit kan je geld besparen en zorgen voor een soepeler bezoek. Je kunt ook kiezen voor een skip-the-line ticket om de wachtrijen te vermijden.
 • Verblijf in een hotel bij het park: Er zijn verschillende hotels op het terrein van Disneyland Parijs. Als je in een van deze hotels verblijft, hoef je niet ver te reizen en kun je meer tijd in het park doorbrengen.
 • Maak een plan: Plan van tevoren welke attracties je wilt bezoeken en in welke volgorde. Dit kan je helpen om wachttijden te verminderen en het meeste uit je tijd te halen.
 • Vergeet niet om te rusten: Disneyland Parijs kan druk en vermoeiend zijn, dus zorg ervoor dat je ook wat tijd vrijmaakt om te rusten en te ontspannen.
 • Geniet van de shows en parades: Disneyland Parijs heeft tal van shows en parades die het bekijken waard zijn. Mis deze niet tijdens je bezoek.
 • Probeer het eten: Disneyland Parijs heeft tal van eetgelegenheden die thematisch zijn en heerlijk eten serveren. Probeer wat nieuwe gerechten en geniet van het eten!
Busreis Disney

Voordelen busreis Disney Parijs:

Er zijn verschillende voordelen aan het maken van een busreis naar Disneyland, waaronder:

 • Comfortabele reis: Reizen met de bus is vaak comfortabel en ontspannen, je kunt achterover leunen, relaxen en genieten van het uitzicht tijdens de reis naar Disneyland. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats of het navigeren door het verkeer.
 • Besparing: Een busreis naar Disneyland kan vaak voordeliger zijn dan andere vervoersopties, zoals met de auto of vliegtuig. Dit komt omdat de kosten voor brandstof, tolwegen en parkeren komen te vervallen en je kunt vaak profiteren van groepskorting op de busreis.
 • Gezelligheid: Een busreis naar Disneyland kan erg gezellig zijn, vooral als je met familie of vrienden reist. Je kunt samen spelletjes spelen, een film kijken of gewoon met elkaar kletsen en zo de reis nog leuker maken.
 • Milieuvriendelijk: Door te kiezen voor een busreis naar Disneyland draag je bij aan een beter milieu. Een bus heeft namelijk een lagere uitstoot van CO2 per persoon dan wanneer iedereen met de eigen auto zou rijden.
 • Gemak: Bij een busreis naar Disneyland wordt alles voor je geregeld, van het vervoer tot de toegangskaarten voor het park. Je hoeft dus zelf niet veel te regelen en kunt volledig ontspannen en genieten van je reis en verblijf in Disneyland.
Busreis Disney

Verschillende entree tickets Disneyland Parijs:

Er zijn verschillende soorten entreetickets beschikbaar voor je weekeind weg Busreis Disney Parijs. Hier zijn enkele van de opties:

 • 1-dagsticket: Hiermee heb je toegang tot het Disneyland Park of het Walt Disney Studios Park voor één dag.
 • 1-dagsticket Hopper: Hiermee heb je toegang tot beide parken op dezelfde dag.
 • Meerdere dagen tickets: Hiermee kun je meerdere dagen beide parken bezoeken. Deze tickets zijn beschikbaar voor 2, 3 of 4 dagen.
 • Jaarpassen: Dit zijn tickets voor frequente bezoekers en bieden verschillende voordelen, zoals korting op merchandise en eten.
 • Fastpass: Hiermee kun je de wachtrij overslaan bij bepaalde attracties.
 • VIP-tickets: Dit zijn premium tickets die extra voordelen bieden, zoals toegang tot speciale lounges en begeleiding door een persoonlijke gids.
  De prijzen van deze tickets kunnen variëren, afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Het is raadzaam om regelmatig deze website te raadplegen voor de meest recente informatie.

Veel plezier tijdens je weekendje naar Disneyland Parijs!

Met het vliegtuig naar Disneyland Parijs:

Als je met het vliegtuig naar Disneyland Parijs gaat reizen, wil je natuurlijk ook graag dat je vanaf het vliegveld naar Disneyland gebracht wordt. Als je land op Orly Airport kun je hier je shuttlebus boeken.

En als je land op Charles de Gaulle Airport, kun je hier je shuttlebus naar Disneyland boeken.

Busreis Disney

Geschiedenis Disneyland Parijs:

Disneyland Paris, voorheen bekend als Euro Disney Resort, opende zijn deuren in 1992 en is het tweede Disney-park dat buiten de Verenigde Staten is gebouwd (het eerste was Tokyo Disneyland). Het park is gelegen in Marne-la-Vallee, ongeveer 32 kilometer ten oosten van Parijs, en omvat zowel een pretpark als zeven hotels en een uitgaansgebied genaamd Disney Village.

De ontwikkeling van Disneyland Parijs was een langdurig en ingewikkeld proces. In de jaren 80 streefde Walt Disney Company ernaar om de populariteit van Disneyland in Californië en Walt Disney World in Florida te repliceren in Europa. Ze kozen uiteindelijk een locatie nabij Parijs vanwege de centrale ligging en de toegankelijkheid voor toeristen uit heel Europa.

Uiteindelijk begon de bouw van Disneyland Parijs in 1988 en werd voltooid in 1992. Het park werd echter meteen geconfronteerd met uitdagingen, waaronder financiële problemen, operationele problemen en culturele verschillen tussen de Verenigde Staten en Europa.

Na de openingsjaren werd Disneyland Parijs opnieuw gepositioneerd als een Europees park met lokale aantrekkingskracht. Nieuwe attracties werden toegevoegd, waaronder attracties die specifiek gericht zijn op de Franse en Europese markt, zoals Crush’s Coaster en Ratatouille: The Adventure. Er werd ook een tweede themapark toegevoegd, Walt Disney Studios Park, dat in 2002 werd geopend.

Vandaag de dag is Disneyland Parijs een van de populairste toeristische bestemmingen in Europa, met meer dan 15 miljoen bezoekers per jaar. Het park blijft zich ontwikkelen en uitbreiden met nieuwe attracties en evenementen, waaronder de recente toevoeging van Avengers Campus en de lancering van Disney Illuminations, een nieuwe avondshow in het park.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer opties voor Disneyland Parijs.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 5 maart t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 365,00

Locatie

Magny-le-Hongre
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com