Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Het Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is het leukste station van het land. Gehuisvest in een schitterend nostalgisch stationsgebouw waar vroeger de trein naar Parijs vertrok. Je komt ogen tekort voor alle stokoude stoomlocomotieven en beroemde elektrische treinen. Je komt vaak tijd tekort trouwens, want er is heel veel te beleven.

Laat je lekker meevoeren in de sprookjesachtige sferen van de Oriënt Express. Stap in de lift die je naar de negentiende eeuw brengt en zie de eerste stoomlocomotief vertrekken. Maak een bloedstollende rit langs de stalen monsters van de jaren dertig. Beleef in de Vuurproef een spectaculaire virtuele reis door de treingeschiedenis. Ga zelf aan de slag met proefjes en ontdek in het splinternieuwe Techlab hoe de techniek achter de trein werkt.

Nog niet genoeg? Het hele jaar zijn er wisselende evenementen en tentoonstellingen. Van de mooiste modelspoorbaan expositie van Europa tot Thomas de Trein Weekend. Van Chuggington doe-dagen tot gezellig schaatsen tussen de treinen in winterse sferen. Er is bijna altijd wel iets. Dus tot snel!

Avontuur is dichterbij dan je denkt. In het Spoorwegmuseum raas je door de tijd in treinen die jij helemaal mag ontdekken. En er zijn nog veel meer spannende avonturen. Zoals De Vuurproef, de prijswinnende 4D-simulator waarin je zelf een trein bestuurt.

Of wat dacht je van het nieuwe Techlab. Daar ontdek je door het doen van testjes en proefjes wat de techniek achter de trein is. Nieuwsgierig? Kom ook naar het stoerste museum van Nederland!

Peuters van 0 tot 3 jaar hebben gratis toegang tot Het Spoorwegmuseum, behalve bij Thomas en Chuggington evenementen. Voor deze evenementen kunnen peutertickets worden gekocht via www.spoorwegmuseum.nl.

Geldigheid: Tickets zijn te gebruiken tot en met 31 december 2017. Kinderen tot en met 3 jaar gratis toegang.

De getoonde ticketprijzen zijn exclusief €1,50 transactiekosten per bestelling.

Klik hier om je tickets te bestellen.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkOpeningstijden

Openingstijden

Maandag Alléén geopend tijdens officiele vakanties
Dinsdag 10:00 – 17:00 uur
Woensdag 10:00 – 17:00 uur
Donderdag 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag 10: 0 – 17:00 uur
Zondag 10:00 – 17:00 uur
Gesloten op 1 januari 2018.

Locatie

Het Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16
3581 XW Utrecht


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com