Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Bezoek de skihal in Bottrop voor een heerlijk aktief dagje uit!

Alpincenter Bottrop heeft een piste van maar liefst 640m en is daarmee de langste skihal ter wereld. Er is een beginnersgedeelte met sleeplift, heel geschikt om de basisvaardigheden van het skiën of snowboarden te leren.

Voor geoefende wintersporters voorziet de afdaling met een helling van 24% en bochtig verloop een uitdaging. Door middel van twee banden worden bezoekers weer naar het bergstation gebracht, waarna de afdaling opieuw ingezet kan worden.

Uiteraard kunnen er ook lessen aangevraagd worden, het team van TOP ON SNOW helpt je waar nodig. Naast skiën en snowboarden kun je hier ook rodelen in de enige rodelbaan in het Ruhrgebied. Je suist over de baan van 1.000 meter het dal in. In de klimtuin trotseer je 10 plateaus op 10 meter hoogte. Een meelopend veiligheidssysteem zorgt ervoor dat u heelhuids door de klimtuin komt.

De aangeboden all-inclusive tickets zijn inclusief: entree, lift, materiaal (ski’s/snowboard, schoenen en stokken), onbegrensd eten (buffet), onbegrensd dranken (frisdranken/sappen/koffie/thee) en 3 alcoholische consumpties (bier/wijn). Het gebruik van handschoenen is verplicht. Alvast veel plezier in Alpincenter Bottrop.

Klik hier om je tickets te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidOpeningstijden

Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 19.00 uur

Prijs

V.a. €32,=

Locatie

Alpincenter Bottrop
Prosperstraße 299-301
46238 Bottrop (Duitsland)


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com