Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


3-daags Verrassend Schagen arrangement

  • welkomstdrankje
  • 2x overnachten
  • 2x ontbijtbuffet
  • 1x 2-gangen proeverijdiner
  • informatiepakket met fietsroutes en stadswandeling
  • gratis parkeren
  • gratis WiFi

Highlights Slothotel Igesz

Slothotel Igesz ligt in het hart van Schagen èn in het hart van Noord-Holland, centraal tussen Alkmaar en Den Helder en met Amsterdam op een uurtje afstand. Het gezellige Schagen biedt u een veelzijdig weekendje weg. Stap op de fiets en maak een heerlijke fietstocht door de oer-Hollandse landschappen van Noord-Holland. Of struint u liever door de sfeervolle straatjes van Alkmaar en Schagen?

Het 4-sterrenhotel is gevestigd in twee prachtige bouwwerken. Het hoofgebouw Igesz is gelegen aan de gezellige Markt van Schagen. Hier bevinden zich de hotelreceptie, het restaurant, de bar en de standaard hotelkamers. De dependance, Slot Schagen, is gelegen achter Igesz. Dit prachtige nieuwgebouwde Slot heeft een mooie Ridderzaal en op de bovengelegen etages bevinden zich de luxe hotelkamers. De West-Friese gastvrijheid schrijven we hier met hoofdletters. Het bewijs vindt u onder meer in het à la carte-restaurant; daar serveert de chef-kok met zijn keukenteam de meest verrassende heerlijkheden. Wilt u de omgeving per fiets ontdekken? Huur dan een fiets bij de receptie. Uw eigen fietsen kunt u stallen in de overdekte en afgesloten fietsenstalling. Ook is er een oplaadpunt voor de elektrische fiets. Overige faciliteiten van Slothotel Igesz zijn een terras, tuin, lift en een wasserij en stomerij service.
Kom naar het Noord-Hollandse plaatsje Schagen en laat u onderdompelen in historie en gezelligheid. De omgeving is tevens wonderschoon en biedt u vele uitstapjes. Kijk bij ‘Beschikbaarheid & prijzen’ voor voordelige hotelarrangementen bij Slothotel Igesz met onder andere een 2-gangendiner en een informatiepakket met fietsroutes en een stadswandeling.

De hotelkamers van Slothotel Igesz zijn standaard voorzien van twee aparte bedden, een televisie, schrijftafel, radio, een zitje met twee stoelen en een moderne badkamer met douche/bad en toilet. Mindervalidenkamers zijn niet aanwezig.

Omgeving

Het oude stadje Schagen is zeer bekend vanwege de West-Friese marktdagen, waarbij u iedere donderdag vanaf eind juli tot eind augustus kunt u genieten van West-Friese folklore met traditionele kleding en optochten met historische rijtuigen. In het eerste weekend van augustus vindt het AB Popweekend in Schagen plaats. Dit is het grootste openlucht popconcert in de wijde omtrek. Daarnaast zijn de Paasveetentoonstelling, het Jazz- en Bluesweekend, het Smartlappenweekend, het Kunstweekend en het Slotgrachtconcert eveneens grote publiekstrekkers. De vele eet- en drinkgelegenheden, terrassen en het overdekte winkelcentrum trekken ook veel mensen naar het gezellige Schagen. Houdt u meer van historie? U vindt pal achter Igesz twee oude slottorens. Dit zijn overblijfselen van het voormalig Schagerslot. Dit slot is destijds herbouwd en daarmee was Slothotel Igesz geboren.

De omgeving van Schagen biedt u veel; wat dacht u van een tripje naar Den Helder, de kaasstad Alkmaar of onze eigen hoofdstad Amsterdam? Ook bevindt u zich op slechts kleine afstand van het strand, de zee en de duinen. Kortom; een heerlijke veelzijdige omgeving die u graag wilt ontdekken tijdens een weekendje weg!

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkPrijs

V.a. €89,= p.p.p.a.


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com