Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Een unieke ervaring voor de echte durfal:

 

Ooit eens op het strand in Zeeland geweest? Dan heb je deze Buggy’s vast wel zien rijden. Keihard scheuren ze over het strand door gebruik te maken van de wind. Lijkt het je vet om zelf eens te doen? Ga samen met een groep vrienden of familie en kijk wie het snelst de skills onder de knie heeft om hard over het strand te scheuren. En beleef een uniek avontuur!

Omschrijving:

  • Instructie en begeleiding door een van de ervaren instructeurs,
  •  Zelfstandig over het strand scheuren,
  • Ervaar de kracht van de vlieger en gebruik de wind om zo hard mogelijk te gaan,
  •  De activiteit duurt 2 uur,
  •  Gratis parkeren,
  •  Na afloop ruimte voor een hapje en drankje in het strandpaviljoen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het kitebuggyen in Zeeland krijg je eerst instructies van de ervaren instructeurs. Je leert veilig en goed om te gaan met de kite waardoor je het kitebuggyen onder de knie krijgt. Nadat de instructeur alles goed heeft uitgelegd en hij ziet dat je het begrijpt, ga je leren om de buggy te besturen. Je neemt plaats in een kleine buggy met daarboven een grote kite (vlieger). Binnen enkele seconden scheur je al over het strand heen. De instructeurs blijven iedereen in de gaten houden om tips te geven en voor de veiligheid. De activiteit is leuk en spannend voor iedereen.

Na het kitebuggyen is er voldoende tijd om neer te ploffen in het strand paviljoen voor een hapje en een drankje. Vanuit het strandpaviljoen heb je een geweldig uitzicht over de zee.

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueelOpeningstijden

Dagelijks van maart tot november.

Prijs

€32,50


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com