Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Laat je betoveren door de wondere wereld van Plopsa Indoor Hasselt. Hier beleven de allerkleinsten hun eerste grote avonturen op de 25 magische attracties. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu goedkope entree tickets bestellen, met een korting van wel 35%! Een toegangskaartje kost je dan geen 23,50 bij de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze site voor maar 15,28. Dat scheelt je al gauw 8,22 per entree ticket. En het scheelt je daarnaast nog eens wachten bij de kassa’s ter plaatse.

25 coole binnen-en buitenattracties in Plopsa Indoor!

Zet je schrap voor een stormachtige boottocht met Piet Piraat op de Woeste Zee, scheer langs ruige rotsen en donkere grotten in de Wickie Coaster en verken de spannende Speelboom van Kabouter Plop. De allerkleinsten klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumbaspeeltuin, springen op de rug van de Kikkers en varen tussen de bloemen met de Eendjes. Laat je betoveren in de magische themazone Maya’s Wereld waar je wandelt tussen levensgrote bloemen en je je verwondert over de adembenemende natuurwereld.

Bij goed weer trek je naar de ruime buitenzone, waar je de boeven achternazit op de Vliegende Fietsen van Mega Mindy en je een heus parcours aflegt doorheen het K3-Verkeerspark. Klim dan zo snel mogelijk naar de top van de Klimberg, blus samen met K3 de brand als een echte brandweerman of –vrouw of leef je uit tussen de Dansende Fonteinen!

Toegankelijkheid Plopsa Indoor:

Plopsa Indoor Coevorden is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden. Bij de receptie staan een beperkt aantal rolstoelen ter beschikking. Deze kunnen tijdens je parkbezoek gebruikt worden tegen inlevering van een identiteitsbewijs. Om zeker te zijn van een rolstoel kun je deze vooraf per mail reserveren via info@plopsa.be. Helaas zijn niet alle attracties toegankelijk voor mindervaliden. Alle toiletten in de Plopsa-parken zijn uitgerust met voorzieningen voor personen met een handicap of beperkte mobiliteit. Op het parkeerterrein zijn meerdere invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Bekijk hier een gids met meer informatie voor rolstoelgebruikers.

Plopsa Indoor Hasselt

Bereikbaarheid: 

Plopsa Indoor Hasselt is gelegen in Hasselt, de hoofdstad van de Belgische provincie Limburg. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Het park beschikt over een ruim betaald parkeerterrein. Voor €10 kun je een parkeerkaart halen bij het betaalautomaat bij de entree van het park. Voor fietsen en bromfietsen is er aan de ingang van het park een gratis stalling aanwezig.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in meer attractie- en pretparken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 14 augustus t/m za 31 december 2022

Prijs

personen roter dan 1 meter van 23,50 voor maar 15,28
personen groter dan of gelijk aan 85 cm en tot onder 1 meter 12,99
perosnen onder de 85 centimeter zijn gratis


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com