6,55 Korting!


Om alvast in gezellige kerstsferen te komen en voor het opdoen van leuke ideeën, breng je een bezoek aan de Winterfair 2021 in Rotterdam Ahoy van 1 tot en met 5 december. Entree tickets kun je nu via Dagjeuitpagina.nl bestellen met een korting tot wel 45% van 14,50 voor slechts 7,95. Dat scheelt je al gauw 6,55 per entree ticket.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Winterfair in Rotterdam Ahoy te bestellen.

Voor een impressie van de Winterfair 2021, bekijk onderstaande film van de editie 2018.

Winterfair 2021 Rotterdam Ahoy:

De winterfair 2021 in Rotterdam Ahoy bied je een meer dan uitgebreid programma aan. Van shop til your drop, zelf creatief bezig zijn, live muziek, shows, kerstartikelen, kerstkado’s, kerstsfeer, beauty, fashion, culinair genieten, workshops bezoeken, inspiratie of leuke ideën opdoen en nog veel meer. Deze opzet van de fair wordt dit jaar al voor de 11e keer georganiseerd.

Shop till you drop tijdens de Winterfair 2019.

Wat kan ik verwachten van de Winterfair:

Een heerlijk gezellige winterse beurs met vele winterse aktiviteiten. De opzet van de winterfair 2021 kun je in twee groepen onderscheiden, te weten:

  • shoppen
  • beleven

Lekker met vriendinnen struinen over de Winterfair.

Shoppen:

Op de beurs zijn verder veel stands aanwezig waar je volledig je slag kunt slaan voor leuke kado’s. Leuke kado’s om jezelf te verwennen. Maar ook leuke kado’s om weg te geven zoals speelgoed, delicatessen, wijnen, leuke gadgets, (woon)decoratie, lifestyle producten, beauty en fashion. Keuze genoeg zou je zo zeggen om een passend (kerst) kado te scoren.

Beleven:

Tijdens de beurs kun je ook de hele dag lekker uit je dak gaan door mee te zingen, dansen en meedeinen op feestelijke muziek. Daarnaast kun je demonstraties bijwonen, inspiratie en ideën opdoen bij interessante workshops, demonstraties, modeshows en niet te vergeten mooie prijzen winnen bij de Bingo. Kortom een allesomvattend programma!

Winterfair Rotterdam

Stedentrip Rotterdam:

Een bezoek aan de winterfair is uitstekend te combineren met een stedentrip Rotterdam. Ga ook eens op verkenningstocht door de stad. Neem je zus, collega of vriendin mee en maak er vooral een heerlijk ontspannen verwendag van. Nog leuker is om dan ook een gezellige en romantische hotelovernachting te boeken. Klik hier om je hotelovernachting in Rotterdam te boeken.

Klik ook hier om je entree tickets voor de Winterfair in Rotterdam Ahoy te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 1 t/m zo 5 december 2021

Prijs

Van 14,50 voor slechts 7,95

Locatie

Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Meer informatie / boeken


Booking.com