18,50 Korting!


Dineren op de Euromast: Culinair genieten terwijl je bovendien een grandioos uitzicht hebt over de skyline van één van de mooiste steden van Europa. Grijp nu je kans voor deze unieke gelegenheid om op grote hoogte te genieten van een 3-gangen verrassingsmenu + entree Euromast.

Via DagjeuiPagina.nl kun je nu voordelig een voucher bestellen met wel 30% korting. Je betaald dan geen 56,00 ter plekke aan de kassa. Maar je bestelt je voucher voor slechts 37,50 via het internet. Dat scheelt je dus al gauw 18,50 per voucher. En je betaalt geen entree meer voor de Euromast.

Klik ook hier om je voucher voor een 3 gangen diner op hoogte te bestellen.

Dineren op de Euromast:

Culinair genieten terwijl je een grandioos uitzicht hebt over de skyline van één van de mooiste steden van Europa. Een stad met een unieke skyline. Een stad vol met moderne architectuur, gecreëerd door wereldberoemde architecten. Deze keer geen romantisch diner bij kaarslicht. Maar een romantisch diner bij een schitterend en overweldigend schouwspel van duizenden lichtjes van de stad onder je. Kortom: Wanneer kom jij je smaakpapillen verwennen?

De Euromast:

Sinds 1970 is de Rotterdamse Euromast met zijn 185 meter nog steeds het hoogste gebouw van Nederland. En behoort tot de World Federation of Great Towers. Dat zijn de 37 mooiste, hoogste en spraakmakendste torens van de wereld. De Euromast staat daarin op gelijke hoogte ………….. met bijvoorbeeld de Eiffeltoren of het Empire State Building.

De Euromast is een prachtige bezienswaardigheid als je bijvoorbeeld een stedentrip maakt naar Rotterdam Eigenlijk kun je niet echt zeggen dat je in Rotterdam bent geweest als je de Euromast niet beklommen hebt en genoten van het prachtige uitzicht. Bij helder weer kun je soms wel 30 kilometer ver kijken.

Euromast dineren

Dineren op de Euromast avontuur:

Durf jij het aan? Je Euromast avontuur begint al met de roterende glazen panorama lift. Deze lift brengt je naar een duizelingwekkende 185 meter hoogte! Geen plek om te verblijven als je giga last hebt van hoogtevrees. Vanaf die hoogte heb je overdag een prachtige 360 graden panorama uitzicht over de stad, maar ’s avonds ben je een stuk dichter bij de sterrenhemel. Dat samen met de duizenden lichtjes van de stad zorgt voor een unieke sfeer tijdens je 3 gangen diner arrangement.

Euromast dineren is genieten van een 3 gangen menu op grote hoogte

Dit 3 gangen diner arrangement is ook uitstekend te combineren met één van de vele andere arrangementen of evenementen die er in, op of aan de Euromast worden georganiseerd.

Klik ook hier om je voucher voor een 3 gangen diner op hoogte te bestellen.

Andere arrangementen dan Dineren op de Euromast:

Voor de echte thrillseekers en adrenalinejunkies bestaat er de mogelijkheid om te tokkelen of af te dalen (abseilen) van de Euromast. Verder worden er evenementen georganiseerd rond Sinterklaas op moederdag, silent disco, kerst van 24 tot en met 26 december en oud en nieuw op maandag 31 december en dinsdag 1 januari en nog veel meer.

Euromast dineren

Sightseeing Rotterdam:

Dit arrangement is ook leuke afsluiting van een dagje sightseeing Rotterdam. De snelste en wellicht makkelijkste manier om Rotterdam te verkennen is met de Hop-on-Hop-off bus. Deze bus brengt je langs de highlights van de stad. Het ticket is 24 uur geldig en je kunt vrij van of op de bus stappen bij de verschillende haltes.

Klik hier om je ticket voor de Hop-on-Hop-off bus te boeken.

Een andere manier om redelijk snel een goede indruk van Rotterdam te krijgen is middels een rondvaart door de havens van Rotterdam met .

Klik hier om je vouchers voor een rondvaart door de haven met een nostalgisch schip te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

ma 6 november t/m vr 15 december 2023

Openingstijden

Reguliere openingstijden platforms

Maandag - Dinsdag gesloten
Woensdag t/m zondag 10.00 - 22.00 uur
Openingstijden restaurant

Maandag - Dinsdag gesloten
Woensdag t/m zondag 10.00 - 22.00 uur
LET OP;

Het restaurant is op maandagen en dinsdagen wél te reserveren voor groepen.
Hotelgasten kunnen uiteraard elke dag genieten van een ontbijt en diner in het restaurant.
Brunch is vanaf 9.30 uur mogelijk.

Prijs

Van 56,00 voor slechts 37,50

Locatie

Euromast
Parkhaven 20
3016 GM Rotterdam
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com