6,00 Korting!


Kom ook eens een dagje met de hele familie naar het Biodiversity Center van Naturalis in Leiden. En ontdek samen de mooiste creaties uit de natuur! Via DagjeuitPagina.nl kun je nu erg voordelig goedkope tickets bestellen met wel 38% korting van 16,00 voor slechts 10,00. Dat scheelt je dus al gauw 6,00 per entree ticket.

Klik ook hier om je entree tickets voor Naturalis Biodiversity Center in Leiden te bestellen.

Naturalis Biodiversity Center Leiden:

In Naturalis Biodiversity Center in Leiden kun je maar liefst 8 tentoonstellingszalen bezoeken, vol met wetenswaardigheden over het leven nu en het leven van vroeger. Van het ontstaan van het leven tot en met het eindigen van het leven in de dood. En van dinosaurussen tot en met de maanvis. Een gigantische expositie vol met leuke weetjes en bezienswaardigheden. De wetenschappers zetten zich dagelijks in voor het beschrijven, begrijpen en behouden van biodiversiteit. Naturalis is een museum waarin je volop kunt zien, doen en beleven.

Naturalis Biodiversity Centre Leiden

Naturalis interactief:

 Iedere expositie zaal heeft een eigen thema. In zaal “Leven” kun je honderden verschillende dieren en diersoorten bij elkaar bewonderen. In zaal “De Dood” kun je zien hoe eindig het leven is. Maar ook hoe het weer een begin van een ander nieuw leven is. In zaal “De Aarde” kun je zien wat voor invloed onze Aarde op de dieren heeft. Zaal “De IJstijd” en zaal “De Dinotijd” keer je terug in bijzonder lang vervlogen tijden en zie je de inmens grote dieren die toendertijd op deze aarde leefden. In zaal “De Verleiding” ontdek je hoe nieuw leven kan ontstaan. In zaal “Livescience” op de begane grond kun je zelf zien hoe onderzoekers en wetenschappers hun werk moeten doen. En wat daar allemaal bij komt kijken. Kortom: een bijzonder en leerzaam dagje uit voor jong en oud. Wist je overigens dat Naturalis is uitgeroepen tot European Museum of The Year 2021?

Naturalis Biodiversity Center Leiden

Goed om te weten:

Deze aanbieding is slechts geldig voor doordeweekse dagen en geldt tevens niet voor de schoolvakanties. Parkeren kun je bij de ingang van Naturalis aan de Mendelwegzijde. Parkeren kost 7,50 per dag.

Klik ook hier om je entree tickets voor Naturalis Biodiversity Center in Leiden te bestellen.

Stedentrip Leiden:

Je bezoek aan dit museum kan ook goed gecombineerd worden met een rondvaart door de grachten van Leiden. De tickets hiervoor kosten 12,00. Klik hier om je tickets voor een rondvaart door de grachten van Leiden te bestellen. Als je deze dagtripjes wilt combineren met een stedentrip, midweek of weekeindje Leiden, klik dan eens hier om een hotelovernachting Zuid Holland te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

zo 6 februari t/m za 31 december 2022

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 17.00 uur
Let op! In verband met de Coronamaatregelen kunnen tijden wijzigen.
Check daarom altijd eerst de website

Prijs

Van 16,00 voor maar 10,00
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Geldig op doordeweekse dagen t/m 30 juni 2022
voorjaarsvakantie (19 feb t/m 6 mrt 2022) en meivakantie (30 april t/m 8 mei 2022)

Locatie

Naturalis Biodiversity Center
Pesthuislaan 7
2333 BA Leiden
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com