Het luxe appartement The Suites bevindt zich in Zell am See Schüttdorf. Op slechts 250 meter van het appartement stopt de skibus (halte Tischlerhäusl), deze brengt je in slechts 3 minuten naar de Areitbahn cabinelift. De Areitbahn brengt je naar de top van de Schmittenhöhe (2000 meter hoog). Vanaf dat punt liggen de 77 kilometer piste van Zell am See aan je voeten.
Bij deze Areitbahn vind je de skischool en een gezellige après-ski bar. Direct naast appartement The Suites bevindt zich een bakker voor verse broodjes. Voor overige winkels, een supermarkt en restaurants kun je terecht in het centrum van Schüttdorf. Het grotere centrum van Zell am See is gelegen op 1,8 km, hier vind je tevens après-skigelegenheden en voorzieningen als een overdekt zwembad en een schaatsbaan.
Appartement The Suites is smaakvol en met veel zorg ingericht. Het is modern en beschikt over de luxe faciliteiten zoals een whirlpoolbad met massagedouche en sauna.
Verder is er bij de entree een skiberging met skischoenendroger. Naast het appartement zijn twee parkeerplaatsen in de parkeergarage en één parkeerplaats buiten. 1300 meter 1300 meter (Areitbahn)The Suites

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 22 november t/m za 31 december 2022

Prijs

vanaf € 371,- per persoon incl. skipas

Locatie

The Suites
Zell am See
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com