In Lavachet, net buiten Tignes Le Lac, ligt Chalet Marilyn. Vanaf het chalet sta je binnen een paar minuten bij de Paquis en Chaudannes stoeltjesliften, beide gelegen op zo’n 200 meter afstand. Met deze liften kan je alle kanten van het skigebied verkennen, van Val d’Isere tot de gletsjer La Grande Motte. De gratis skibus vertrekt op ca. 150 meter vanaf het chalet en brengt je snel naar andere delen van Tignes.
Op ongeveer 200 meter afstand vanaf Chalet Marilyn bevindt zich de skiverhuur, enkele restaurants en een supermarkt. Voor meer faciliteiten en een breder aanbod aan winkels en restaurants kan je het beste naar het centrum van Tignes Le lac, op zo’n 700 meter afstand van Chalet Marilyn. Eveneens is hier de verzamelplaats van de skilessen en je vindt hier het overdekte sport,- en wellnesscentrum Le Lagon.
Na een dag in de frisse berglucht is het heerlijk ontspannen in de privé-sauna van Chalet Marilyn. Ook beschikt het chalet over een fijne, ruime woonkamer met zithoek bij de open haard en een terras met panoramisch uitzicht. Verder is er een skiberging, skischoendrogers en een Wi-Fi internetverbinding. Bij Chalet Marilyn zijn geen parkeerplaatsen. De auto parkeer je het beste in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen in het dorp (tegen betaling). De parkeergarage du Lavachet ligt op zo’n 300 meter vanaf het chalet. 250 meter 250 meterMarilyn

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 22 november t/m za 31 december 2022

Prijs

vanaf € 591,- per persoon incl. skipas

Locatie

Marilyn
Tignes
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com