Résidence L’Hevana is een gloednieuwe résidence (open sinds december 2019) gebouwd in Savoyaardse stijl. Het bestaat uit 95 appartementen verdeeld over verschillende gebouwen. De appartementen zijn gunstig gelegen middenin het centrum van Méribel, dat een ruim aanbod aan winkels, restaurants en barretjes heeft.
Het Chaudanne pistegebied ligt op ca. 500 meter loopafstand. Vanaf hier brengen verschillende skiliften je direct een eind het skigebied in, richting Courchevel of Les Menuires. De skibus stopt voor de deur van résidence L’Hevana en ook rijdt er regelmatig een shuttlebusje vanaf de résidence naar de skiliften.
De résidence heeft een binnenzwembad en buiten-whirlpool, maar ook een wellnessruimte met sauna, hammam en massage- en beautybehandelingen. Ook is er in L’Hevana een bar, skiverhuurwinkel, kinderspeelruimte en een parkeergarage (parkeerplaatsen niet vooraf te reserveren). Er is broodjesservice mogelijk via de receptie. De superieur appartementen bieden naast de standaard faciliteiten ook een privé-sauna en een open haard. 500 meter 500 meterRésidence L’Hevana

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 22 november t/m za 31 december 2022

Prijs

vanaf € 573,- per persoon incl. skipas

Locatie

Résidence L'Hevana
Méribel Centre
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com