Als je tijdens je wintersportvakantie ook wilt genieten van wellness, dan ben je bij chalet Iseran aan het juiste adres! Dit ruime 15-persoons chalet ligt in het dorpje Tignes-Les-Brévières, dat onderdeel uitmaakt van het Espace Killy skigebied met maar liefst 300 km aan pistes. In het chalet vind je een wellnessruimte met een sauna en hammam en op het terras kun je heerlijk ontspannen in de overdekte whirlpool.
Chalet Iseran ligt boven in het dorp en behoort tot chaletpark Le Belvédère. Vanaf het chalet is het slechts 150 meter lopen naar de personenlift (te gebruiken van 8.30 tot 18.30 uur), die beneden in het dorp tegenover de piste en Brévières cabinelift uitkomt. Bij de cabinelift is het startpunt van de skilessen van de ESF skischool en ook vind je hier een restaurant/bar met terras. Ook het centrum, met o.a. een supermarkt, sportwinkels met skiverhuur en een aantal restaurants en bars, ligt beneden in het dorp. Via de weg is de afstand vanaf het chalet naar het centrum ca. 800 meter.
Naast wellnessfaciliteiten is het chalet ook uitgerust met o.a. een centrale open haard, pooltafel, Wi-Fi, skischoenendrogers en een skiberging. Daarnaast hebben alle slaapkamers in het chalet de luxe van een eigen badkamer! Op aanvraag is het mogelijk om ’s ochtends verse broodjes te laten bezorgen bij het chalet.
Er zijn twee parkeerplaatsen buiten bij het chalet. In Tignes-Les-Brévières vind je twee grote openbare parkeerplaatsen, waar je de overige auto’s gratis kunt parkeren. 400 meter 400 meterIseran

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 22 november t/m za 31 december 2022

Prijs

vanaf € 633,- per persoon incl. skipas

Locatie

Iseran
Tignes-Les-Brévières
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com