Helemaal bovenin het dorpje Tignes-Les-Brévières ligt het 12-persoons chalet Crystal Ridge. Dit chalet behoort tot het chaletpark Le Belvédère, dat uit 16 chalets bestaat. Op ongeveer 250 meter loopafstand kun je de personenlift nemen (te gebruiken van 08.30 – 18.30 uur), die beneden in het dorp tegenover de piste en skilift uitkomt. Deze nieuwe cabinelift geeft je toegang tot het Espace Killy skigebied, waar je maar liefst 300 km aan pistes vindt!
Bij de cabinelift zijn een aantal restaurants/bars met zonneterras en de ESF skischool te vinden. Ook een supermarkt en (sport)winkels vind je in het dorp.
Chalet Crystal Ridge is een ruim en comfortabel ingericht chalet. Alle slaapkamers hebben de luxe van een eigen badkamer en verder heeft het chalet o.a. een open haard en balkons met uitzicht op het dorp en de piste. Er is broodjesservice mogelijk bij dit chalet.
Het chaletpark heeft een overdekte parkeergarage, waar je één parkeerplaats tot je beschikking hebt. Hier vind je ook een gezamenlijke skiberging met skischoenendrogers. Overige auto’s kun je parkeren op één van de openbare parkeerplaatsen in het dorp. 450 meter 450 meterCrystal Ridge

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 22 november t/m za 31 december 2022

Prijs

vanaf € 354,- per persoon incl. skipas

Locatie

Crystal Ridge
Tignes-Les-Brévières
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com