De appartementen Shamrock hebben een gunstige ligging in Tignes Le Lac, met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. De appartementen liggen slechts 150 meter van de piste en skiliften vandaan, die je het 300 km piste tellende skigebied l’Espace Killy inbrengen. In de directe omgeving van de appartementen zijn een supermarkt, diverse winkels, restaurants, bars en een skischool te vinden.
De appartementen Shamrock hebben een sfeervolle en comfortabele inrichting en zijn beide voorzien van o.a. een wasmachine en een balkon met prachtig uitzicht over de omliggende bergen. In het gebouw is er een lift aanwezig en voor het opbergen van je skimateriaal is er een gezamenlijke skiberging. Wi-Fi internetverbinding is mogelijk (soms tegen betaling).
Vlakbij de appartementen Shamrock bevindt zich het ‘Lagon Aquacenter’ met een overdekt zwembad (gratis toegang met een Espace Killy skipas) en wellness- en fitnessfaciliteiten (tegen betaling). In Tignes is het verplicht om te parkeren in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen in het dorp (tegen betaling). 150 meter 150 meterShamrock

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 22 november t/m za 31 december 2022

Prijs

vanaf € 562,- per persoon incl. skipas

Locatie

Shamrock
Tignes
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com