De chalet-appartementen Taos zijn recent gebouwde (geopend december 2015) appartementen van het bekende Montagnettes keten en zijn gelegen op een fantastische locatie in Tignes Le Lac.
De appartementen zijn ski-in en ski-out, direct aan de piste. Via deze piste daal je gemakkelijk af naar de ‘Paquis’ stoeltjeslift, die je gelijk een flink eind omhoog brengt. Ook kun je er voor kiezen om bijvoorbeeld de ‘Palafour’ stoeltjeslift te nemen, deze ligt op zo’n 200 meter.
Dankzij de centrale ligging van résidence Taos heb je in de de directe omgeving alle faciliteiten die je nodig hebt, zoals de skiverhuur, skischool, winkeltjes en restaurants. De résidence is verder van alle gemakken voorzien. Zo beschikt het over een restaurant (alleen voor ontbijt) en ook een eigen wellness, met o.a. een zwembad, sauna’s en een relaxruimte.
Het is in Tignes verplicht om je auto in één van de openbare parkeergarages of op één van de openbare parkeerplaatsen in het dorp te parkeren (tegen betaling). 25 meter 150 meter (via piste)Montagnettes Taos

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

ma 22 november t/m za 31 december 2022

Prijs

vanaf € 640,- per persoon incl. skipas

Locatie

Montagnettes Taos
Tignes
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com