Op zondag 16 juli kun je de sagen en legenden van Utrecht beleven tijdens een bijzondere Storytrail stadswandeling. Meesterverteller Bastiaan de Zwitser is je gids. Hij brengt de geschiedenis van de prachtige Domstad op unieke wijze tot leven.

Een stad bestaat niet alleen uit stenen, maar vooral uit mensen, hun passie en hun verhalen. Dat merk je al snel als u op stap gaat met Bastiaan, een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen. Hij neemt je mee in zijn vertellingen en voor je het weet, waan je je eeuwen terug in de tijd. Zo beleef je het verhaal van de ingemetselde non in de Buurkerk, het wonderkind en de gesloten steen. En nog heel veel meer! Een heerlijk uitje voor jong en oud, vol verteltheater, historie en vermaak.

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 16 juli 2017 om 14.00 uur op het Domplein. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

Openingstijden

zondag 16 juli 2017, 14.00 - 15.30 uur

Prijs

17,- / 12,- / 9,- / 4,-
Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-utrecht. Reserveer uiterlijk 4 dagen voor vertrek met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12,- per persoon (kinderen: € 4,-).

Locatie

Utrecht (Binnenstad)
Domplein
3512 JE Utrecht

Contact

030-2467911






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com