2,50 Korting!


Het leukste indoor speel paradijs van de hele Randstad en omstreken vind je bij KidZcity in Utrecht. Hier kun je onbekommerd genieten van de leukste en spannendste attracties en speeltoestellen. Via dagjeuitPagina.nl kun je voordelig entree tickets bestellen met wel 17% korting. Een toegangs kaartjes kost je 10,50 in plaats van 13,00. Dat scheelt dus 2,50 per ticket en dat is snel verdiend.

Klik hier om je entree tickets voor KidZcity in Utrecht te bestellen.

KidZcity Utrecht:

De weergoden zijn je slecht gezind? Maar toch wil je een leuk dagje uit ondernemen met je kinderen of kleinkinderen? Breng dan eens een bezoek aan het grootste indoor speel paradijs van de Randstad. KidZcity is dan de meest ideale plek om te zijn. Ruim 5000m2 speelplezier voor kinderen tot ongeveer 12 jaar oud. Over het weer hoef je je geen zorgen meer te maken. En over het plezier van de kinderen ook niet.

Draaimolens bij KidZcity in Utrecht

Wat kun je verwachten bij KidZcity:

In dit indoor kinder speelparadijs staan 12 avontuurlijke, stoere en spannende attracties op je te wachten. Een waar walhalla voor ondernemende kids. Je kunt hier lasergamen, rond crossen in de bots auto’s, een theater met XXL legoblokken, een balloon ride maken, op safari in de safaritrein en nog veel meer! En voor de opa’s, oma’s en ouders is er ook genoeg te doen. Doe gezellig mee met de kids. Je kunt ook gezellig meedoen met lasergamen, in de timekeeper of in de zweefmolen.

De WIFI is gratis. En je kunt er ook genieten van de sportzender ESPN.

Parkeren bij KidZcity:

Bij indoor speel paradijs beschikt over een eigen parkeerplaats, naast het pand. Je kunt je auto hier gratis parkeren.

Klik hier om je entree tickets voor KidZcity in Utrecht te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Jeugd Vakantieland 2020 in Rotterdam, Plopsa Indoor in Coevorden en Dippie Doe in Best.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 3 oktober t/m ma 31 januari 2022

Prijs

10,50
Van 13,00 voor maar 10,50
Kinderen tot en met 3 jaar zijn gratis

Locatie

KidZcity
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
Meer informatie / boeken


Booking.com